Το ατύχημα έγκειται στο σάστισμα του ηλικιωμένου οδηγού.

Έκανε την Cadillac… monster truck (+vid)

2.341 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2020)

Ως monster truck, τα οποία προς τέρψιν του κοινού καβαλάνε και ισοπεδώνουν άτυχα Ι.Χ. λειτούργησε μία Cadillac XTS, με τον ηλικιωμένο οδηγό να κάνει λάθος που έφερε το αποτέλεσμα το οποίο βλέπετε στην εικόνα.


Όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες, το βίντεο, αλλά και όσα αναφέρουν μέσα της περιοχής. Ο ηλικιωμένος οδηγός του λευκού σεντάν θέλησε να αποχωρήσει από ένα σημείο, όμως μπερδεύτηκε και αντί να επιλέξει το «drive» στο αυτόματο κιβώτιο, έβαλε κατά λάθος όπισθεν.
 
Παρά το γεγονός πως αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο αντί για μπροστά, κινούνταν προς τα πίσω, εκείνος σάστισε και κράτησε το πόδι του στο γκάζι με αποτέλεσμα η Cadillac XTS να διασχίσει κάποια μέτρα. Το τέλος της τρελής αυτής πορείας δόθηκε με το αυτοκίνητο να προσγειώνεται στις οροφές δύο οχημάτων (Dodge Journey και Volkswagen Jetta) που βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης λίγα μέτρα κάτω από το επίπεδο του οδοστρώματος.
 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα των αστυνομικών αρχών, το ατύχημα έγκειται στο σάστισμα του ηλικιωμένου οδηγού μόλις αντιλήφθηκε πως το αυτοκίνητο δεν πήγαινε προς την κατεύθυνση που εκείνος επιθυμούσε και όχι σε άλλους παράγοντες (πχ αλκοόλ). Ευτυχώς δεν αναφέρονται σοβαροί τραυματισμοί ή θάνατοι.
 
Δείτε το βίντεο      

NEO TRANSPORTER
test center