Στο αριστερό χέρι του Μονεγάσκου, το ρολόι που έκανε φτερά!

Στο αριστερό χέρι του Μονεγάσκου, το ρολόι που έκανε φτερά!

Έκλεψαν από το χέρι του Leclerc ρολόι αξίας 300.000 ευρώ!

2.231 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2022)

Θύμα ληστείας έπεσε ο πρωτοπόρος της F1, Charles Leclerc, ο οποίος κατά τη διάρκεια αναμνηστικής φωτογραφίας με θαυμαστές είδε το ρολόι που φορούσε στο χέρι του, αξίας 300.000 ευρώ, να κάνει φτερά.

300.000 ευρώ η αξία του ρολογιού!

Θα το φυσάει και δε θα κρυώνει ο Charles Leclerc, για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα με την απώλεια να είναι μεγάλης χρηματικής αξίας και συγκεκριμένα 300.000 ευρώ, όσο δηλαδή αξίζει το ρολόι χειρός Richard Mille RM67, το οποίο έκανε «φτερά»!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ζήτησαν φωτογραφία και του άρπαξαν το ρολόι

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας, δεύτερης ημέρας του Πάσχα για τους Καθολικούς, όταν ο πιλότος της F1 σε βραδινή έξοδο στην πόλη της Τοσκάνης αναγνωρίστηκε από ομάδα οπαδών της Ferrari που θέλησαν να βγουν μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Ανάμεσα σε αυτούς, βρέθηκε και ένας κλέφτης που μέσα στον συνωστισμό κατάφερε με γρήγορες κινήσεις  να αφαιρέσει το ρολόι από τον αριστερό καρπό του Leclerc και μάλιστα χωρίς εκείνος να το αντιληφθεί εκείνη τη στιγμή.

Ξεκίνησε έρευνα η αστυνομία

Λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Leclerc συνειδητοποίησε τι ακριβώς έχει συμβεί ενημέρωσε την αστυνομία που ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, ενώ φυσικά ο ελαφροχέρης ληστής είχε αποχωρήσει πολύ νωρίτερα από το σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όλο περιστατικό ήταν προσχεδιασμένο και πλέον μένει να φανεί εάν οι κάμερες που υπήρχαν στο σημείο μπορούν να διαλευκάνουν την υπόθεση!     

Πως την «πάτησε» έτσι;
-Οπαδοί-κλέφτες του ζήτησαν φωτογραφία και του πήραν το ρολόι!
-Δεν πήρε χαμπάρι εκείνη τη στιγμή.
-Ψάχνουν από τις κάμερες οι αστυνομικοί που υποστηρίζουν πως ήταν προσχεδιασμένο το περιστατικό.
Λέτε να τον ένοιαξε τον Μονεγάσκο ή πλέον θα αγοράσει ακριβότερο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto