Ολοσχερώς καταστράφηκαν τέσσερα αυτοκίνητα ύστερα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σε πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Έκρηξη σε Ι.Χ. στη Γλυφάδα

1.779 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2019)

Ολοσχερώς καταστράφηκαν τέσσερα αυτοκίνητα ύστερα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σε πάρκινγκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ένας άντρας σοβαρά τραυματίας, ερευνούν το περιστατικό οι αστυνομικές αρχές.

Μία ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα, έχει σημάνει συναγερμό στις ελληνικές αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ελληνικά μέσα, τα οποία επικαλούνται αναφορές των αυτόπτων μαρτύρων, τη στιγμή που ένας άντρας πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο του σημειώθηκε έκρηξη. Ως αποτέλεσμα είχε να τραυματιστεί σοβαρά στα χέρια και στα πόδια και παράλληλά να αναπτυχθεί φωτιά, η οποία επεκτάθηκε σε ακόμα τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα τα οποία και καταστράφηκαν.
 
Σύμφωνα με αναφορές ο άτυχος άντρας ο οποίος έχει καταγωγή από την Αυστραλία και απασχολείται επαγγελματικά στο Ντουμπάι, αποχωρούσε από το γυμναστήριο.  Με το που επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μάρκας Porsche και ενεργοποίησε τη μίζα, συνέβη η έκρηξη, κάνοντας τις πρώτες φήμες να μιλούν για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο καθώς από τα ευρήματα, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός, καθώς και υπολείμματα δυναμίτιδας.
 
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Ασκληπιείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως η έκρηξη ήταν δυνατή και έγινε αισθητή πολλά μέτρα μακριά από το σημείο.    
 
Τέλος να σημειωθεί πως κλειστή είναι η λεωφόρος Βουλιαγμένης και στα δύο ρεύματα, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη από Ρήγα Φεραίου και στο ρεύμα προς Αθήνα από Γρηγορίου Λαμπράκη.

Hyundai
4green