Εξαρθρώθηκε η σπείρα που είχε ρημάξει βενζινάδικα και εταιρείες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εξαρθρώθηκε η σπείρα που είχε ρημάξει βενζινάδικα και εταιρείες

1.912 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2022)

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που είχε διαπράξει 50 διαρρήξεις πρατηρίων υγρών καυσίμων, εταιρειών, συνεργείων, καταστημάτων και κλοπές οχημάτων προχώρησε η ελληνική αστυνομία.

Δύο συλλήψεις, αναζητούνται οι συνεργοί τους

Τέλος στη δράση εγκληματικής οργάνωσης τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές οχημάτων και στη συνέχεια διαρρήξεις διαφόρων εταιρειών, τόσο σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, όσο και σε γειτονικούς Νομούς, έβαλε η αστυνομία. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Έλληνες ηλικίας 20 και 29 ετών και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ακόμη συνεργών τους, ηλικίας 34 και 18 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία, διακεκριμένες κλοπές τελεσθείσες κατά συναυτουργία και σε απόπειρα και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας τελεσμένη κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

13 κλοπές οχημάτων και 14 διαρρήξεις βενζινάδικων

Οι δράστες τουλάχιστον από την 26-08-2022 έως και την 17-11-2022, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, προέβησαν σε 50 κλοπές και πιο συγκεκριμένα δεκατρείς 13 κλοπές οχημάτων, εκ των οποίων τα 12 βρέθηκαν, 14 διαρρήξεις πρατηρίων υγρών καυσίμων, 12 διαρρήξεις εταιρειών, πέντε διαρρήξεις συνεργείων και έξι διαρρήξεις καταστημάτων, στις περιοχές Σίνδου, Χαλάστρας, Ευκαρπίας, Ευόσμου, Ωραιοκάστρου, Μενεμένης, Αγίου Αθανασίου και Χαλκηδόνας αλλά και σε όμορους Νομούς της Θεσσαλονίκης (Πέλλα, Κιλκίς, Ημαθία).

«Κατέβαζαν» βιτρίνες και ρολά με τα αυτοκίνητα

Με τα κλεμμένα αυτοκίνητα η συμμορία προσέγγιζε τους στόχους της και γκρέμιζε τα ρολά ασφαλείας ή την κεντρική θύρα των καταστημάτων πέφτοντας πάνω τους! Η αφαίρεση των οχημάτων γινόταν πάντα σε αμέσως προγενέστερο χρόνο είτε από οδικούς άξονες είτε από υπαίθριους χώρους συνεργείων, ενώ μετά την τέλεση των εγκληματικών τους πράξεων τα εγκατέλειπαν.

Συνέχεια του άρθρου >>>
E-CUSTOM
Mitsubishi