Εξαρθρώθηκε οργάνωση που διέπραττε κλοπές οχημάτων στην Αττική

1.273 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2024)
Εξαρθρώθηκε οργάνωση που διέπραττε κλοπές οχημάτων στην Αττική

- Η συμμορία δραστηριοπούνταν σε διάφορα μέρη της Αττικής
- Συνελήφθησαν 4 άτομα, η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη 7
- Βρέθηκαν 19.510 ευρώ από την έρευνα

Η συμμορία δραστηριοπούνταν σε διάφορα μέρη της Αττικής

Η δράση της Ελληνικής Αστυνομίας γα την πάταξη της εγκληματικότητας συνεχίζεται αδιαλείπτως. Το τμήμα ασφαλείας Μεγαρέων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Την πρώτη Απριλίου στήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του τμήματος Μεγάρων σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συνελήφθησαν 4 άτομα, η δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη 7

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης αυτής συνελήφθησαν 4 μέλη της οργάνωσης, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη 7 άτομα, 2 εκ των οποίων είναι έγκλειστοι σε Κατάστημα Κράτησης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, κατ εξακολούθηση και κατ επάγγελμα, πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Βρέθηκαν 19.510 ευρώ από την έρευνα

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κλεμμένα οχήματα, 20 οχήματα(των οποίων η νόμιμη προέλευση εξετάζεται), πλήθος πινακίδων κυκλοφορίας, διαγνωστικά εγκεφάλου αυτοκινήτων, μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών – εξαρτημάτων οχημάτων, κλειδιά οχημάτων, κινητά τηλέφωνα και κάρτες sim, καθώς και το χρηματικό ποσό των 19.510 ευρώ. Από τις έως τώρα έρευνες, έχουν εξιχνιαστεί 35 περιπτώσεις κλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες για την πλήρη διακρίβωση του εύρους της εγκληματικής τους δράσης συνεχίζονται.

BLINK GIORTAZEI
test