Το 15ο Concours d΄Elegance θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου στη Μαρίνα Φλοίσβου. (Φωτογραφία αρχείου από παλαιότερη διοργάνωση)

Έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων στο Φλοίσβο

4.281 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2018)

Στον χώρο της Μαρίνας Φλοίσβου, στις 14 Οκτωβρίου 2018, περισσότερα από 100 ιστορικά αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν για το 15ο Concours d΄Elegance, την εκδήλωση καλλιστείων κλασσικών οχημάτων που εδώ και 15 συνεχόμενα χρόνια πραγματοποιεί η ΦΙΛΠΑ.

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος συλλεκτικά, ιστορικά μοντέλα «αντίκες» τα οποία θα διαγωνισθούν για το επίπεδο γνησιότητας τους, την ποιότητα της συντήρησης τους και την αρτιότητα των εργασιών που έχουν γίνει για την αποκατάσταση τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα οχήματα θα χωριστούν στις κατηγορίες Classic, Racing, Moto, Young-Timers και Military, που καλύπτουν την αυτοκινητιστική κουλτούρα μας.
 
 
Η ΦΙΛΠΑ με ανακοίνωσή της προσκαλεί τους λάτρεις των ιστορικών αυτοκινήτων για την παρουσία και την συμμετοχή τους, κάτι που θα τιμήσει την εκδήλωση, ενώ παράλληλα με την ψήφο τους θα αναδειχθούν τα καλύτερα αυτοκίνητα κάθε κατηγορίας καθώς και το κάλλιστο της διοργάνωσης.
 
Σημειώνεται, τέλος πως, δεκτά γίνονται αυτοκίνητα με κάρτα FIVA ή FIA και μοτοσικλέτες με κάρτα FIVA. Οι συμμετοχές κλείνουν τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, ενώ η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 09:00 το πρωί της Κυριακής.

Η είσοδος για το κοινό να είναι ελεύθερη και οι λάτρεις των ιστορικών και μη αυτοκινήτων είναι ευπρόσδεκτοι.

FORD SPRING OFFERS
RENAULT