Ελλάδα: Στην κορυφή των πωλήσεων το Ford Kuga
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ελλάδα: Στην κορυφή των πωλήσεων το Ford Kuga

3.080 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2022)

Στην κορυφή των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, στην κατηγορία των D-SUV, για την περίοδο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2022, βρέθηκε το Ford Kuga!

Το πιο αγαπητό D-SUV στην Ελλάδα

Το Ford Kuga συνεχίζει να κερδίζει την αμέριστη εμπιστοσύνη, όχι μόνο των Ευρωπαίων αλλά και των Ελλήνων. Αυτό επιβεβαιώθηκε από το γεγονός πως το δημοφιλές SUV της Ford, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ, βρέθηκε στην πρώτη θέση των ελληνικών πωλήσεων το διάστημα από την αρχή του έτους μέχρι και τον Οκτώβρη του 2022.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 150 ίππους από το 1.500άρι μοτέρ

Το best seller D-SUV της ελληνικής αγοράς για το διάστημα «Ιανουάριος-Οκτώβριος 2022», είναι διαθέσιμο στη χώρα μας και με τον κορυφαίο στην κατηγορία EcoBoost βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων της Ford (150 PS), ο οποίος συνδυάζει την αποδοτικότητα με τις επιδόσεις χρησιμοποιώντας άμεσο ψεκασμό καυσίμου και υπερτροφοδότη τελευταίας γενιάς.

Κορυφαίο το Kuga PHEV

Στην κορυφή της πυραμίδας των εκδόσεων του νέου Kuga βρίσκεται η έκδοση PHEV. Η τεχνολογικά προηγμένη αρχιτεκτονική του συστήματος κίνησης συνδυάζει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων που λειτουργεί στον κύκλο Atkinson για μέγιστη οικονομία, ηλεκτροκινητήρα και γεννήτρια, καθώς και μια συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 14,4 kWh. Η μέγιστη ισχύς της προηγμένης μονάδας κίνησης ανέρχεται στους 225 ίππους, με το νέο Kuga Plug-In Hybrid να προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 64 χλμ. (WLTP), κατανάλωση καυσίμου από μόλις 1,2 λιτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 22 g/χλμ, σύμφωνα με τη Ford.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw