Επίσημο: Αυτή είναι η πρώτη εικόνα της νέας Lancia Ypsilon
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επίσημο: Αυτή είναι η πρώτη εικόνα της νέας Lancia Ypsilon

2.991 Επισκέψεις στο άρθρο (27/11/2023)

- Έρχεται έκδοση Edizione Limitata Cassina για την ηλεκτρική Ypsilon
- Θα έχει μικρό τραπεζάκι στο εσωτερικό με την υπογραφή της Cassina
- CEO Lancia: «Σήμερα σηματοδοτείται η Αναγέννηση της Lancia»

Έρχεται έκδοση Edizione Limitata Cassina για την ηλεκτρική Ypsilon

Η πρώτη επίσημη teaser εικόνα της νέας Lancia Ypsilon αποκαλύφθηκε σήμερα, στην 117η επέτειο του μοντέλου και με αφορμή την φωτογραφία αυτή, η Lancia ανακοινώνει πως το μοντέλο θα λάβει μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής με όνομα Edizione Limitata Cassina. Η παραγωγή των αμιγώς ηλεκτρικών Ypsilon στην έκδοση αυτή θα περιοριστεί σε 1906 αυτοκίνητα. Η αποκάλυψη του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024, ενώ μέχρι τότε, η εταιρεία αναφέρει πως θα ακολουθήσουν και άλλες teaser εικόνες. 

Θα έχει μικρό τραπεζάκι στο εσωτερικό με την υπογραφή της Cassina

Η Edizione Limitata Cassina θα είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Lancia με την εταιρεία ιταλική εταιρεία σχεδιασμού επίπλων Cassina και θα περιλαμβάνει μοναδικές λεπτομέρειες αλλά και στοιχεία που θα κάνουν οδηγό και επιβάτες να αισθάνονται «σαν το σπίτι τους». Εξέχον σημείο φαίνεται πως θα είναι η προσθήκη ενός «tavolino» ενός μικρού τραπεζιού δηλαδή, από το οποίο προέρχεται πιθανότατα και η πρώτη teaser φωτογραφία. 

CEO Lancia: «Σήμερα σηματοδοτείται η Αναγέννηση της Lancia»

«Η μέρα που όλοι περιμέναμε είναι επιτέλους εδώ. Σήμερα σηματοδοτείται η Αναγέννηση της Lancia με την πρώτη εικόνα της Ypsilon, το πρώτο από τα τρία αυτοκίνητα του Στρατηγικού μας Σχεδίου.
Γιορτάζουμε αυτή τη στιγμή μαζί με την Cassina, μια έκφραση της αριστείας στην ιταλική σχεδίαση, παρουσιάζοντας την Ypsilon Edizione Limitata Cassina, ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο θα παραχτεί σε 1906 αριθμημένες μονάδες για να γιορτάσουμε τα 117 χρόνια από την ίδρυση της μάρκας. Χάρη στη συνεργασία με την Cassina, αυτό το αυτοκίνητο γίνεται η απόλυτη έκφραση της αίσθησης του σπιτιού σε ένα αυτοκίνητο Lancia, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, στα υλικά, στα χρώματα και στους χώρους, με το πρώτο ενσωματωμένο «tavolino» σε αυτοκίνητο για να σας κάνει νιώστε σαν στο σπίτι σας, όπου κι αν βρίσκεστε», δήλωσε ο Luca Napolitano, Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia .

Mercedes
test center