Το Jeep Quicksand είναι η φετινή πιο ακραία παραλλαγή του Wrangler. Θυμίζει ένα δυνατό hot rod όχημα, καθώς κάτω από το καπό του κρύβει τον Mopar 392 Crate Hemi κινητήρα.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Jeep Quicksand είναι η φετινή πιο ακραία παραλλαγή του Wrangler. Θυμίζει ένα δυνατό hot rod όχημα, καθώς κάτω από το καπό του κρύβει τον Mopar 392 Crate Hemi κινητήρα.

Επτά τρελά Jeep Concept

5.889 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2017)

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, η Jeep μας παρουσιάζει και φέτος τα πρωτότυπα με τα οποία θα συμμετάσχει στο 51ο Easter Jeep Safari. Απολαύστε επτά τρελές παραλλαγές και διαλέξτε την αγαπημένη σας.

Η ώρα για το ετήσιο ραντεβού των φίλων της Jeep πλησιάζει, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 51η φορά στην έρημο Moab στη Γιούτα. Λόγος γίνεται για το περίφημο Easter Jeep Safari, στο οποίο η Jeep όπως κάθε χρόνο θα παρουσιάσει και φέτος τις «τρέλες» της. Σήμερα μας δείχνει τα επτά πρωτότυπα με τα οποία θα συμμετέχει στην εκδήλωση, τα οποία δημιουργήθηκαν από την Mopar με προϊόντα της Jeep Performance Parts.

Το Jeep Safari βασίζεται στο Wrangler και ξεχωρίζει με τα διάφανα πάνελ, ενώ εντύπωση προκαλούν τα αλουμινένια στοιχεία στις πόρτες και η κατασκευή στην οροφή.

Το Jeep Safari βασίζεται στο Wrangler και ξεχωρίζει με τα διάφανα πάνελ, ενώ εντύπωση προκαλούν τα αλουμινένια στοιχεία στις πόρτες και η κατασκευή στην οροφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Jeep Grand One
Το Jeep Grand One δημιουργήθηκε για τα 25α γενέθλια του Grand Cherokee. Στηρίζεται στο Grand Cherokee ZJ του 1993 και έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο, φουσκωμένα φτερά, ψηλότερη ανάρτηση, μειωμένο βάρος και εκτός δρόμου ελαστικά 33 ιντσών.
 
Jeep Safari
Το Jeep Safari βασίζεται στο Wrangler και ξεχωρίζει με τα διάφανα πάνελ, ενώ εντύπωση προκαλούν τα αλουμινένια στοιχεία στις πόρτες και η κατασκευή στην οροφή. Αυξημένη είναι η απόσταση από το έδαφος, ενώ φορά εκτός δρόμου ελαστικά.
 
Jeep Quicksand
Το Jeep Quicksand είναι η φετινή πιο ακραία παραλλαγή του Wrangler. Θυμίζει ένα δυνατό hot rod όχημα, καθώς κάτω από το καπό του κρύβει τον Mopar 392 Crate Hemi κινητήρα, ο οποίος συνεργάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.
 
Jeep Trailpass
Το Jeep Trailpass πατάει στο Compass και διαθέτει εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, με ψιλωμένη ανάρτηση κατά 1,5 ίντσα. Οι τροχοί είναι 18 ιντσών, ενώ η σχάρα οροφής και τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα συμπληρώνουν την εικόνα.
 
Jeep Switchback
Το Jeep Switchback είναι άλλη μία παραλλαγή του Wrangler, με αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητες. Διαθέτει Dana 44 πίσω άξονες, ψηλότερες αναρτήσεις κατά 4 ίντσες, νέα καλύμματα διαφορικών και εκτός δρόμου ελαστικά 37 ιντσών.
 
Jeep CJ66
Το Jeep CJ66 έκανε ντεμπούτο στην έκθεση SEMA τον περασμένο Νοέμβριο. Πατά στο πλαίσιο από ένα Wrangler TH (1997-2006), διαθέτει αμάξωμα ενός Jeep CJ του 1966, ενώ αρκετά μέρη του είναι από το σημερινό Wrangler JK. Το ρετρό του πράγματος ενισχύουν τα χάλκινα διακοσμητικά, υπάρχουν άφθονα Mopar αξεσουάρ, νέα εξάτμιση και Rubicon προφυλακτήρες. Τα καθίσματα προέρχονται από το Viper, υπάρχει roll cage, ενώ οι 17άρες ζάντες φοράνε ελαστικά 35 ιντσών.
 
Jeep Luminator
Το Jeep Luminator διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα και νέα φώτα στη γρίλια που αναπτύχθηκαν από κοινού με το τμήμα Automotive Lighting της Magneti Marelli. Στο καπό υπάρχουν LED φώτα, ενώ οι προβολείς ομίχλης είναι συνδεδεμένοι με το τιμόνι και ανάβουν ανάλογα με την γωνία του. Στο πίσω μέρος υπάρχουν LED φώτα φρένων με τέσσερα χρωματιστά LED, ενώ στην οροφή υπάρχει ηλιακό πάνελ που φορτίζει τη μπαταρία, αλλά και ένας φωτιζόμενος διάδρομος προσγείωσης για drone. Τα πίσω φωτιστικά σώματα προέρχονται από τη Ferrari.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

EUROINS PASXA
SEAT