Με βάση τη μορφή του νέου Audi Α7 αλλά και συνυπολογίζοντας τις κατασκοπευτικές εικόνες του RS7, o ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi δημιούργησε ψηφιακά την κορυφαία έκδοση του οχήματος.

Έρχεται το Audi RS7

3.969 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2017)

Αργά ή γρήγορα η Audi θα μας παρουσιάσει το νέο RS7, μια λιμουζίνα επιδόσεων που λέγεται πως θα δανειστεί το 4λιτρο V8 twin-turbo σύνολο της Porsche, ενώ μάλλον θα υπάρξει και ισχυρότερη υβριδική εκδοχή.

Από τη στιγμή που η Audi παρουσίασε τη νέα γενιά του A7 Sportback, αργά ή γρήγορα θα μας δείξει και την έκδοση επιδόσεων του οχήματος, το νέο RS7, ένα αυτοκίνητο που θα αναμετρηθεί με την Mercedes-AMG CLS 63. Το Audi RS7 έχει ήδη «συλληφθεί» να υποβάλλεται σε δοκιμές καμουφλαρισμένο και αναμένεται να παρουσιαστεί σε κάποια από τις μεγάλες εκθέσεις της επόμενης χρονιάς, ίσως το Μάρτιο στη Γενεύη.
 
Με βάση, λοιπόν, τη μορφή του νέου Α7 αλλά και συνυπολογίζοντας τις κατασκοπευτικές εικόνες του RS7, o ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi δημιούργησε ψηφιακά την κορυφαία έκδοση του οχήματος.
   
Όσο εντυπωσιακό και αν είναι αισθητικά, το νέο RS7 πρέπει να καθηλώνει και με τις επιδόσεις του. Για αυτό λέγεται πως θα λάβει το 4λιτρο V8 twin-turbo σύνολο, που συναντάμε κάτω από τα καπό των Porsche Panamera Turbo και Bentley Continental GT και το οποίο αποδίδει περίπου 650 ίππους.
 
Λέγεται, όμως, πως εξελίσσεται μια πιο ιδιαίτερη έκδοση του νέου Audi RS7 Sportback, η οποία θα είναι όχι μόνο ισχυρότερη, αλλά και πιο «πράσινη». Μιλάμε για μια plug-in υβριδική εκδοχή, η οποία θα μπορούσε να δανειστεί τεχνολογία από την Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Συνδυάζοντας τον πιο πάνω κινητήρα με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, η PHEV εκδοχή του Α7 θα είχε ισχύ περίπου 700 ίππων.

Toyota
test center