• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Εσύ τι τύπος Hyundai Kona είσαι;

29.224 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2020

Μια πλήρης…ειKONA: Η γκάμα του Hyundai Kona απαρτίζεται από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου αλλά και υβριδική και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση που συμπληρώνουν το παζλ. Εσείς τι τύπος Kona είστε;


Με το Kona η Hyundai έκανε την είσοδό της στην κατηγορία των μικρών SUV/crossover αυτοκινήτων. Σε μια κατηγορία που παρουσιάζει ολοένα και αυξανόμενο μερίδιο αγοράς πανευρωπαϊκά, τo Κona της Ηyundai έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο αγοραστής και ξεχωρίζει για την πληρότητα της γκάμας του όπως θα δούμε στις σελίδες που ακολουθούν. Πιο συγκεκριμένα, διατίθεται με 2 κινητήρες βενζίνης και 2 πετρελαίου, τόσο σε δικίνητες όσο και 4κίνητες εκδόσεις, ενώ πρόσφατα εμπλούτισε τη γκάμα του με την υβριδική του έκδοση και στο επόμενο διάστημα θα συμπληρωθεί με την αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση. Ας δούμε όμως τι είναι το Kona γενικότερα και τι προσφέρει σε κάθε μια από τις παραπάνω επιλογές.

Εμφάνιση: Ξεχωριστό με νεανικό χαρακτήρα
Αισθητικά το Hyundai Kona σε όλες τις εκδόσεις του προβάλλει ένα ιδιαίτερα σύγχρονο και ξεχωριστό προφίλ, με έντονα νεανικό χαρακτήρα. Συνδυάζει όμορφες σχεδιαστικές γραμμές και μυώδη χαρακτηριστικά, ενώ ξεχωρίζει ειδικότερα για την αισθητική του εμπρός μέρους και των φωτιστικών του σωμάτων, ενώ τόσο η διχρωμία του αμαξώματος η απόσταση των 171 χλστ. από το έδαφος και τα προστατευτικά πλαστικά συμπληρώνουν τον crossover αέρα του. 

Eσωτερικό-Χώροι: Ποιοτικό, ευχάριστο και ευρύχωρο
To εσωτερικό του Ηyundai Kona είναι σύγχρονο αισθητικά με νεανικό διάκοσμο σε όλες τις εκδόσεις του, ενώ ποιοτικά και παρά τα σκληρά πλαστικά που χρησιμοποιεί είναι πολύ καλό.  Ο high-tech αέρας του διαμορφώνεται από το σύστημα infotainment με την οθόνη αφής 7 ιντσών, το head-up display και τα συστήματα υποβοήθησης του πακέτου SmartSense της Hyundai. Οι χώροι τέλος, είναι επαρκείς για τις μεταφορικές ανάγκες 4 επιβατών, με το χώρο αποσκευών να έχει όγκο 361 λίτρων σε όλες τις εκδόσεις πλην της ηλεκτρικής που προσφέρει 322 λίτρα λόγω της τοποθέτησης των μπαταριών του συστήματος εκεί.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

18 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  KONA