Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Lada XRay.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Lada XRay.

Έτοιμο το νέο Lada

9.643 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2015)

Μετά από πολλές διαρροές στο διαδίκτυο αλλά και αποκαλύψεις πρωτότυπων το XRay είναι γεγονός και βασίζεται στην πλατφόρμα B0 της Renault-Nissan.

Είναι πλέον και επίσημο. Ο λόγος για το νέο μοντέλο της Lada ονόματι XRay το οποίο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και η παραγωγή του θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα. 
Πρόκειται για το δεύτερο μοντέλο της ρώσικης μάρκας μετά το Vesta, το οποίο δείχνει πως έχει ετοιμαστεί σωστά για την αντεπίθεσή της. Το ρώσικο μοντέλο οφείλει την ύπαρξή του στην πλατφόρμα B0 η οποία είναι δημιούργημα της κοινοπραξίας Renault - Nissan και έχει αποτελέσει ήδη τη βάση για μοντέλα της Dacia.
Η εμφάνισή του crossover της Lada δεν εκπλήσσει καθώς σας το έχουμε ήδη δείξει στο παρελθόν. Είναι σύγχρονη και διαθέτει αρκετά στοιχεία από την πρωτότυπο έκδοση, ενώ ο εξοπλισμός του σύμφωνα με τους Ρώσους δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από πολύ πιο ακριβά μοντέλα άλλων εταιρειών, αφού θα έχει ακόμη και έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών. 
Όσον αφορά τους κινητήρες του, κάτω από το καπό του θα τοποθετούνται κατά περίπτωση τρεις βενζινοκινητήρες χωρητικότητας 1,6 λτ. (106 και 114 ίππων) και 1,8 λτ. απόδοσης 123, ενώ όλες οι εκδόσεις του θα είναι προσθιοκίνητες.
Η εμπορική καριέρα του Lada XRay θα ξεκινήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2016.

Το μοντέλο της Lada βασίζεται σε πάτωμα της Renault-Nissan.

Το μοντέλο της Lada βασίζεται σε πάτωμα της Renault-Nissan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL