Fiat Tipo από 11.990 ευρώ

4.592 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Η FCA Greece ρίχνει τις τιμές του Fiat Tipo στις sedan και τις hatchback εκδόσεις. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές τις ιταλικής φίρμας στην ελληνική αγορά.

Στις αρχές του 2017 η παρουσία της  οικογένειας του Tipo στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε με την έλευση των εκδόσεων Tipo 5Θυρο και Tipo Station Wagon. Οι Έλληνες καταναλωτές εκτίμησαν τα βασικά πλεονεκτήματα του μοντέλου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της μάρκας, όπως την ευρυχωρία, την πρακτικότητα και την άνεση οδηγώντας το σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στις ταξινομήσεις του 8μήνου (δεύτερη θέση στα μικρομεσαία με βάση τα στοιχεία του ΣΕΑΑ).
 
 
Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της αγοράς και τις ιδιαίτερες ανάγκες των καταναλωτών, η FCA Greece προσφέρει πλέον το Tipo Sedan σε ακόμα χαμηλότερες τιμές, οι οποίες ξεκινούν από 11.990 ευρώ, και δώρο επιπλέον εξοπλισμό.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετικά με το Tipo hatchback, η έκδοση diesel γίνεται πιο ελκυστική από ποτέ, καθώς με την αναπροσαρμογή των τιμών, η έκδοση 1,3 MTJ 95hp Lounge αποτελεί μια από τις πολύ καλές value for money επιλογή της κατηγορίας της. Συγκεκριμένα προσφέρεται με αρκετά πλούσιο εξοπλισμό και δώρο το μεταλλικό χρώμα στην τιμή των 16.800 ευρώ.

Τέλος, για τους καταναλωτές που αναζητούν ακόμα πιο οικονομική λύση ανάμεσα στις diesel εκδόσεις του Tipo hatchback, υπάρχει και η έκδοση 1,3 MTJ 95hp Pop, που προσφέρεται στην τιμή των 14.800 ευρώ.

Mercedes
moto