Ford Edge
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Edge

8.283 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2015)

Η Ford τονίζει την παρουσία της στα SUV στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας το νέο Edge και τοποθετώντας το στην κορυφή της γκάμας, παρέχοντας υψηλή τεχνολογία, άνεση και ποιότητα στους λάτρεις των μεσαίων SUV.

Το Edge είναι το μεσαίο SUV της Ford, το οποίο από το 2007 διατίθεται στην αγορά των Η.Π.Α. Πλέον, το αυτοκίνητο όντας στη δεύτερη γενιά του έρχεται και στην Ευρώπη, ώστε μαζί με το Kuga και το EcoSport να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια SUV μοντέλων για τη μάρκα. Στόχος της Ford είναι με τα τρία αυτά μοντέλα να ισχυροποιηθεί η θέση της εταιρείας, με το στόχο πωλήσεων για τα τρία αυτά μοντέλα να τίθεται στα 200.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη για το 2016, κάτι που θα αποτελέσει εντυπωσιακή αύξηση 200% σε σχέση μόλις με πριν μια τριετία (2013).
Επιβλητικό SUVΗ παρουσία του νέου Ford Edge χαρακτηρίζεται πληθωρική, τόσο λόγω των αυξημένων του διαστάσεων (π.χ. μήκος: 4.814 χλστ., πλάτος: 2.188 χλστ., ύψος: 1.739 χλστ.), όσο και λόγω της σχεδίασής του. Ξεχωρίζουμε το εμφατικό εμπρόσθιο τμήμα, με το άφθονο χρώμιο στην μεγάλη μάσκα, τα επιθετικά τετραγωνισμένα φωτιστικά, αλλά και το υψηλά τοποθετημένο καπό. Ο προφυλακτήρας, φέρει στο κάτω μέρος του μαύρο πλαστικό προστατευτικό, μαζί και με μια αλουμινένια ποδιά. Αντίστοιχα μαύρα πλαστικά συναντούμε στο κάτω μέρος και του πλαϊνού τμήματος του αμαξώματος, τα οποία καταλήγουν στον πίσω προφυλακτήρα. Μεγάλες είναι οι διαστάσεις και των πίσω φωτιστικών. Συνολικά, όπως είδαμε από κοντά και την έκθεση της Φρανκφούρτης όπου παρουσιάστηκε το Edge, το αυτοκίνητο είναι όμορφο, επιβλητικό και με ιδιαίτερα δυναμική υπόσταση.

Με την προσθήκη του Edge στη γκάμα των SUV της στην Ευρώπη (EcoSport και Kuga τα άλλα δύο), η Ford στοχεύει σε 200.000 πωλήσεις το 2016 και σημαντική αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Με την προσθήκη του Edge στη γκάμα των SUV της στην Ευρώπη (EcoSport και Kuga τα άλλα δύο), η Ford στοχεύει σε 200.000 πωλήσεις το 2016 και σημαντική αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

TI LINGLONG AGORAZO
skoda