GP Ρωσίας: Κυριαρχεί η Mercedes στα ελεύθερα δοκιμαστικά

2.947 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2021)

Οι πιλότοι της Mercedes ήταν οι ταχύτεροι σήμερα και κατάφεραν να κάνουν το 1-2 στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Πρώτος ο Bottas, πίσω του ο Hamilton και ο Gasly έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται το Grand Prix Ρωσίας, καθώς ο Max Verstappen θα εκκινήσει από το τέλος του grid λόγω ποινής που δέχθηκε για αλλαγή κινητήρα στο μονοθέσιό του. Ο Ολλανδός είχε ήδη ποινή 3 θέσεων από το συμβάν που είχε με τον Hamilton στο ιταλικό Grand Prix. Μετά το πατατράκ που έπαθαν οι Hamilton και Verstappen στην Monza, στο επεισοδιακό λόγω της μεταξύ τους σύγκρουσης Grand Prix Ιταλίας, από το οποίο βγήκαν κερδισμένες οι δύο McLaren των Ricciardo και Norris που έκαναν το 1-2, η αγωνιστική δράση επιστρέφει, αυτή τη φορά στην Ρωσία και την πίστα του Sochi.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Την Παρασκευή 24/9 πραγματοποιούνται τα ελεύθερα δοκιμαστικά, το Σάββατο οι κατατακτήριες δοκιμές και την Κυριακή 26/9 έχουμε τον αγώνα, εκεί όπου ο Verstappen λογικά θα χάσει την πρωτοπορία στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, καθώς η διαφορά μεταξύ του Ολλανδού και του Hamilton στη βαθμολογία είναι μόλις 5 βαθμοί.
 

Τα αποτελέσματα του δεύτερου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών FP2



 

Τα αποτελέσματα του πρώτου σκέλους των ελεύθερων δοκιμών FP1



Παρακάτω η βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών πριν το GP Ρωσίας



Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
skoda