Αρέσει ή όχι, σίγουρα αυτό το GT-R είναι μοναδικό θέαμα.

Κάθε επιφάνεια του Godzilla σκαλίστηκε χειροποίητα και βάφτηκε στο χρώμα του χρυσού.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απίστευτη.

GT-R από χρυσάφι

2.862 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/8/2016

Ο βελτιωτικός οίκος, Kuhl Racing, δημιούργησε ένα Nissan GT-R που δεν περνά απαρατήρητο. Δείτε το αποτέλεσμα.

 
Το Nissan GT-R είναι ένα μοντέλο που κατά καιρούς έχει περάσει από τα χέρια πολλών βελτιωτικών οίκων. ¶λλες φορές το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και άλλες φορές ο Godzilla «κακοποιήθηκε» βάναυσα, με το αποτέλεσμα να απογοητεύει κάθε λάτρη του ιαπωνικού supercar.

Αυτή τη φορά, ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος, Kuhl Racing, αποφάσισε να σκαλίσει χειροποίητα κάθε επιφάνεια του Nissan GT-R και έπειτα να το βάψει χρυσό. 


Αξίζει να σημειώσουμε, ότι για να κατασκευαστεί το αυτοκίνητο που βλέπετε, δαπανήθηκαν 2000 ώρες ακατάπαυστης εργασίας, με βαθιά και λεπτομερειακή χάραξη. Επιπλέον, ο «Godzilla» υπέστη και μηχανική αναβάθμιση, με την ισχύ του twin-turbo V6 να φτάνει στους 820 ίππους.
Σίγουρα το συγκεκριμένο Nissan GT-R δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο, γεγονός που αναμφισβήτητα επιδίωξαν οι σχεδιαστές του. 

Πως θα αντιδρούσατε όμως αν το συναντούσατε στο δρόμο; Πρόκειται για έργο τέχνης ή ιεροσυλία;

Tags: NISSAN GT-R
 
  • Πειραιωτης

    Εντυπωσιακο το χαρακτηριζεις μα καθολου οπτικα ομορφο....καταστροφη. Εχεις την αισθηση βλεπωντας το πως θα ανοιξει η πορτα και θα βγει ο γιωργος μαγγας με το κλαρινο και την λαμε-τσιγγανικη φορεσια και θα αρχισει να παιζει!!

      1