• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Από τη σελίδα της Mercedes-AMG στο Facebook έρχονται οι εικόνες της A-Class που φτιάχτηκε ειδικά για τον πιλότο της εταιρείας και πρωταθλητή της F1, Louis Hamilton.

Η A45 AMG Edition 1 του Hamilton διαθέτει μαύρη ματ απόχρωση, τα λογότυπα της Monster Energy και ένα roll cage.

Όπως αρμόζει στον Louis Hamilton, το εσωτερικό της ιδιαίτερης αυτής A45 AMG είναι «μάχιμο».

Η A45 AMG του Hamilton

6.626 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/3/2015

Η ιδιαίτερη αυτή A45 AMG Edition 1 φτιάχτηκε από την Mercedes-AMG ειδικά για τον πρωταθλητή της F1, τον Βρετανό Louis Hamilton. Είναι τόσο μοναδική όσο και ο οδηγός της…

 
Από τη σελίδα της Mercedes-AMG στο Facebook έρχονται οι εικόνες της A-Class που φτιάχτηκε ειδικά για τον πιλότο της εταιρείας και πρωταθλητή της F1, Louis Hamilton. Πρόκειται για την A45 AMG, πιθανότατα στην εξοπλιστική έκδοση Edition 1, η οποία ήταν διαθέσιμη για ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του μοντέλου. Διαθέτει μαύρη ματ απόχρωση, τα λογότυπα της Monster Energy και ένα roll cage.

Η Mercedes-AMG αναφέρει πως το αυτοκίνητο «είναι τέλειο για να εντυπωσιάσει τους ανταγωνιστές στο Monza Rally 2014», κάτι που σημαίνει πως μάλλον εμφανίστηκε πέρσι μία και μοναδική φορά σε αγώνα ράλι. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Hamilton, παρόλα τα λεφτά που κερδίζει, δεν έχει ένα γκαράζ γεμάτο αυτοκίνητα. Διαθέτει λίγα και καλά, όπως την Pagani Zonda 760 LH, η οποία φτιάχτηκε ειδικά για αυτόν και είναι η μοναδική στον κόσμο με μηχανικό κιβώτιο, αλλά και μια custom Mustang Shelby GT500.