4 φωτογραφίες »

Η Ares Design βελτίωσε την Porsche 964

1.945 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Oι βελτιωτές της Ares Design έδειξαν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ασχοληθούν και με παλιότερα μοντέλα που άφησαν την δική τους ιστορία στους δρόμους του πλανήτη.

Μπορεί οι βελτιωτικοί οίκοι να εστιάζουν την προσοχή τους στα νέα μοντέλα, ωστόσο εταιρείες όπως η Ares Design γνωρίζει πως το ταλέντο των ανθρώπων της μπορεί εύκολα να αναδειχθεί και μέσα από ένα θρυλικό αυτοκίνητο όπως η Porsche 964 σε έκδοση Turbo.

To αυτοκίνητο εξοπλίζεται με πολλές αναβαθμίσεις τόσο σε μηχανικά μέρη όσο και στο αισθητικό κομμάτι, ωστόσο καταφέρνει να διατηρεί το DNA της original 964 Τurbo. Η πιο μεγάλη αλλαγή αφορά το νέο καπό που έχει τοποθετηθεί καθώς του δίνει ρετρό εμφάνιση σε συνδυασμό με το νέο σετ από ζάντες πάνω στις οποίες πατάει το αυτοκίνητο, αφού θυμίζουν την Carrera 2.7 RS από την δεκαετία του 1970.

Μέσα στην καμπίνα, τα εσωτερικό έχει λάβει επένδυση από δέρμα και ειδικό ύφασμα, νέο φινίρισμα στο ταμπλό και στις πόρτες, ενώ έχουν τοποθετηθεί επίσης νέα όργανα και νέες ενδείξεις μέσα στον μεγάλο πίνακα οργάνων του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά στο κινητήριο σύνολο, η Ares Design εγκατέστησε μεγαλύτερο turbo και νέο intercooler αυξάνοντας την ιπποδύναμη από τα 360 άλογα στους 425 ίππους. Δυστυχώς, οι βελτιωτές δεν έχουν μέχρι αυτή την στιγμή ανακοινώσει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Τιμή αγοράς δεν υπάρχει αφού το project έγινε για έναν και μοναδικό πελάτη της Ares Design.
 
 

Mercedes
skoda