Η μάρκα αναφέρει πως η σχεδίαση της έκδοσης είναι εμπνευσμένη από το TTS Roadster concept που προηγήθηκε του μοντέλου παραγωγής.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 999 αυτοκίνητα.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα μαύρο φινίρισμα στο εσωτερικό.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 999 αυτοκίνητα.

H Αudi γιορτάζει τα 20 χρόνια του ΤΤ

15.231 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2019)

Mια ειδική έκδοση για να γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας του ΤΤ παρουσίασε η Audi. Δείτε την.

Μια ειδική έκδοση για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου ΤΤ παρουσίασε η Audi για το τελευταίας γενιάς ομώνυμο μοντέλο.
Η μάρκα αναφέρει πως η σχεδίαση της έκδοσης είναι εμπνευσμένη από το TTS Roadster concept που προηγήθηκε του μοντέλου παραγωγής, κάνοντας ντεμπούτο το 1995 στο Μοtor Show του Τόκιο.
 
Η «20th Anniversary» έκδοση θα διατίθεται τόσο στην coupe όσο και στην roadster έκδοση και θα προσφέρεται είτε σε μεταλλικό Aviator Grey pearl είτε στο επίσης μεταλλικό Nimbus Grey χρώμα. Στην καμπίνα, το μοντέλο θα είναι επενδυμένο με δέρμα Moccasin Brown Nappa σε συνδυασμό με κίτρινες ραφές. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα μαύρο φινίρισμα στο εσωτερικό, μοναδικές 19άρες ζάντες αλουμινίου, ανοξείδωτες απολήξεις εξάτμισης με περίβλημα από ατσάλι, εμβλήματα «20 Years of TT», σπορ καθίσματα και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφαλείας.

Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο με τον υπερτροφοδοτούμενο 2λιτρο κινητήρα των 230 ίππων σε συνδυασμό με το 7τάχυτο S Tronic αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που δίνει την δυνατότητα στο Coupe και το Roadster να κάνουν το σπριντ μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε 5,2 και 5,5 δλ. αντίστοιχα.

Η τιμή του στις ΗΠΑ ξεκινά από 52.900 δολάρια για το coupe και από 56.800 δολάρια για το roadster. Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 999 αυτοκίνητα.

ELASTIKA 2024
moto