6 φωτογραφίες »

Η Bentley Flying Spur έγινε Plug-In υβριδική!

3.339 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2021)

Η Bentley βαδίζει ακατάπαυστα προς το να γίνει μία αμιγώς ηλεκτρική μάρκα και στο πλαίσιο αυτό παρουσίασε τη νέα Flying Spur Hybrid, δηλαδή το ισχυρότερο Plug-In υβριδικό μοντέλο στη γκάμα της!

Η Bentley κινείται προς το να γίνει μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα αυτοκινήτων μέχρι το  2030. Έτσι η βρετανική φίρμα μετά την Plug-In υβριδική Bentayga Hybrid, αποφάσισε να προσφέρει την ίδια ηλεκτροκίνητη επιλογή και για την ναυαρχίδα της Flying Spur Hybrid, τη δεύτερη και πιο ισχυρή επιλογή Plug-In υβριδικού μοντέλου στο χαρτοφυλάκιό της.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η νέα Flying Spur Hybrid τροφοδοτείται από τον V6 2,9 λίτρων κινητήρα βενζίνης (416 PS), ο οποίος έχει στο πλευρό του πλέον και ένα ηλεκτρικό μοτέρ (136 PS). Ως αποτέλεσμα ο συνδυασμός προσφέρει στην ηλεκτροκίνητη Flying Spur Hybrid 544 ίππους και 750 Nm ροπής. Το 0-96 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει στα 285 χλμ./ώρα.
 
Σύμφωνα με την Bentley, η συνολική αυτονομία της υβριδικής Flying Spur φτάνει τα 700 χιλιόμετρα αυτονομία, ενώ το μοντέλο μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ρεύμα και κατ επέκταση με μηδενικούς ρύπους για περισσότερο από 40 χιλιόμετρα σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP.
 
H Flying Spur Hybrid έχει τρία διαφορετικά προφίλ οδήγησης EV Drive, Hybrid και Hold. Το EV Drive είναι η προεπιλεγμένη επιλογή και επιτρέπει στο μοντέλο να ταξιδεύει μόνο μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας. Η επιλογή Hybrid αντικατοπτρίζει την υβριδική λειτουργία όπου το βρετανικό σεντάν συνδυάζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης με το ηλεκτρικό μοτέρ, ενώ η επιλογή Hold επιτρέπει την αποθήκευση ισχύς στην μπαταρία για μελλοντική χρήση.
 
Από κει και πέρα, η Flying Spur Hybrid διατίθεται με επτά στάνταρ εξωτερικές επιλογές χρωμάτων, στάνταρ τροχούς 20 ιντσών (21 και 22 ιντσών προαιρετικά) και φυσικά ψηφιακό πίνακα οργάνων και κεντρική οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Οι πρώτες παραδόσεις της νέας Bentley Flying Spur Hybrid θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2021.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
NISSAN