H Bugatti αποκαλύπτει μοντέλο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

H Bugatti αποκαλύπτει μοντέλο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

1.196 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2022)

Ένα μυστηριώδες μοντέλο το οποίο δεν μπήκε ποτέ στη γραμμή παραγωγής θα παρουσιάσει η Bugatti!

«Αυτοκίνητο κόσμημα» λέει η Bugatti

Ένα teaser που δεν λέει τίποτα αλλά ανεβάζει στα ύψη την αγωνία για αυτό που θα έρθει, δημοσίευσε η Bugatti. Ο λόγος  για ένα μυστηριώδες hypercar, το οποίο δεν μπήκε ποτέ στη παραγωγή και η Bugatti το περιγράφει ως «αυτοκίνητο κόσμημα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ίσως να πρόκειται για αυτοκίνητο με βάση τη Chiron

Η εικόνα teaser δείχνει το πίσω μέρος του πλευρικού προφίλ του αυτοκινήτου κάτω από ένα σεντόνι, που φυσικά δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε και πολλά συμπεράσματα. Φαίνεται ότι το όχημα βασίζεται στη Chiron, αλλά η αεροτομή στο πίσω μέρος έρχεται για να δώσει κάτι το ξεχωριστό στη συνολική σχεδίαση. Δεν φαίνονται άλλες λεπτομέρειες σε αυτή τη φωτογραφία.

Το έχει ξανακάνει η Bugatti

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bugatti μας απασχολεί με ένα μοντέλο που δεν έχει παραχθεί. Στις αρχές του 2020, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία αποκάλυψε μια τριάδα πρωτότυπων αυτοκινήτων που σχεδίασε αλλά δεν παρήγαγε ποτέ. Το πρώτο ήταν η Veyron Barchetta που σχεδιάστηκε από τον επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της Bugatti, Achim Anscheidt το 2008. Η Bugatti παρουσίασε επίσης την Atlantic Coupe, που σχεδιάστηκε ως μια σύγχρονη έκδοση του Type 57 Atlantic, αλλά δεν παρουσιάστηκε ποτέ λόγω του σκανδάλου dieselgate το 2015. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό ήταν η Bugatti W16 Coupe Rembrandt.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
ΜΟΤΟ