Η Dribe στην Ελλάδα: Μίσθωση αυτοκινήτου άμεσα, γρήγορα & ψηφιακά

1.744 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2024)
Η εφαρμογή της Dribe.
6 Φωτογραφίες »

Η εφαρμογή της Dribe.

- Λανσάρισμα στην χώρα μας με την εγγύηση της Kosmocar
- Εφαρμογή απλή στην χρήση και με επιλογές μέσω μιας τεράστιας γκάμα αυτοκινήτων
- Δεν απαιτείται προκαταβολή, χωρίς κρυφές χρώσεις και μεγάλες χρονικές δεσμεύσεις
- Σύντομα σε πολλά σημεία της χώρας η Dribe

Λανσάρισμα στην χώρα μας με την εγγύηση της Kosmocar

Η συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων Dribe έφτασε στην Ελλάδα και εμείς βρεθηκαμε στην εκδήλωση λανσαρίσματος της, προερχόμενης από την Δανία, υπηρεσίας που ξεκινάει τα πρώτα της βήματα στην χώρα μας με την εγγύηση της Kosmocar. Η Drive απευθύνεται σε οδηγούς που θέλουν να ακολουθήσουν το σύγχρονο life style χωρίς δεσμεύσεις, σε οδηγούς που θέλουν να εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης στην καθημερινότητά τους, ελεύθερους επαγγελματίες, νέους οδηγούς που θέλουν να δοκιμάσουν ποιο όχημα τους ταιριάζει, οδηγούς που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και ψηφιακούς νομάδες που δε θέλουν να δεσμευτούν με την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Εφαρμογή απλή στην χρήση και με επιλογές μέσω μιας τεράστιας γκάμα αυτοκινήτων

Η εγγραφή στην εφαρμογή Drive είναι δωρεάν και μέσω αυτής μπορεί κάποιος να μισθώσει το όχημα της επιλογής του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (24/7) και 365 μέρες τον χρόνο. Η ασφάλεια του αυτοκινήτου, τα έξοδα συντήρησης και όλα τα επιπλέον κόστη που συνδυάζονται με την ιδιοκτησία ενός αυτοκινήτου καλύπτονται από την Dribe. Ο μισθωτής, από την πλευρά του, καλύπτει μόνο τα έξοδα των μετακινήσεών του. 

Η κράτηση του αυτοκινήτου γίνεται online και το μόνο που χρειάζεται είναι μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Το όχημα μπορεί να το παραλάβει ο πελάτης ανέπαφα, την στιγμή που θέλει. Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως η Dribe διαθέτει μεγάλη γκάμα ολοκαίνουργιων οχημάτων και ευέλικτων λύσεων μετακίνησης, με την εγγύηση της Kosmocar: Αυτοκίνητα πόλης, SUV, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα των κορυφαίων μαρκών Volkswagen, Audi, Skoda, ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και λύσεις μικροκινητικότητας, όπως τα Microlino.


Ο Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar.
6 Φωτογραφίες »

Ο Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar.

Δεν απαιτείται προκαταβολή, χωρίς κρυφές χρώσεις και μεγάλες χρονικές δεσμεύσεις

Η Drive δίνει έμφαση στο γεγονός πως προσφέρει τις υπηρεσίες της πάνω στη μίσθωση αυτοκινήτων χωρίς κάποια προκαταβολή, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς τις μεγάλες χρονικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με το leasing. 

Σύντομα σε πολλά σημεία της χώρας η Dribe

«Η αποστολή μας στην Kosmocar, η οποία εξελίσσεται σε Kosmobility, είναι να επαναπροσδιορίσουμε την κινητικότητα, και ο ερχομός της Dribe στην Ελλάδα αποτελεί το πρώτο μας βήμα σε αυτό το ταξίδι», δήλωσε ο κ. Ιωάννης Σ. Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «Η Dribe σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν από τη Kosmobility».
 
Η Dribe είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store. Σύντομα, οι καινοτόμες λύσεις κινητικότητας της Dribe θα είναι διαθέσιμες σε πολλά σημεία σε όλη τη χώρα.

MERCEDES NEW RANGE
4green