H Ferrari F1 του 2100

6.725 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2019)

Με τέσσερις προπέλες αντί για τροχούς και δύο τουρμπίνες θα εξοπλίζονται τα μονοθέσια της F1. To καλύτερο... δεν θα ακουμπούν το έδαφος.

Το 2021 θα είναι μια χρονιά μεγάλων αλλαγών στην Formula 1 αφού θα λάβουν χώρα μια σειρά από αλλαγές στους τομείς των κεφαλαίων που θα μπορούν να διαθέσουν οι ομάδες αλλά και στην σχεδίαση των μονοθεσίων λόγω των νέων κανονισμών.

Όσες ριζοσπαστικές αλλαγές και αν λάβουν χώρα, σίγουρα δεν θα είναι τόσο εκτενείς όσο αυτές που παρουσιάζει στο ψηφιακό του σχέδιο ο Olcay Tuncay Karambulut, αφού δεν δίστασε να αντικαταστήσει τους τροχούς με στρογγυλές προπέλες που θα μπορούν να κρατούν το μονοθέσιο κάποια εκατοστά πάνω από το οδόστρωμα, με την βοήθεια δύο τουρμπινών πάνω από την θέση του οδηγού. Το υπόλοιπο αμάξωμα, περιέργως, δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό των σημερινών μονοθεσίων αφού βλέπουμε πως συνεχίζουν να δίνουν το παρών τόσο οι αεροτομές όσο και το Ηalo.

Nαι, η τεχνολογία προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς αλλά φαίνεται απίθανο να προλάβει η γενιά μας να δει κάποιο πρωτάθλημα F1 με μονοθέσια που κινούνται πάνω από το έδαφος με τουρμπίνες και προπέλες…

Εσείς τι λέτε;
 
 

VW CRAFTER LEASEPRO
test center