Μία από αυτές είναι αυτή εδώ η ψηφιακή σχεδίαση από την X-Tomi Design.

Μία από αυτές είναι αυτή εδώ η ψηφιακή σχεδίαση από την X-Tomi Design.

H Giulietta της Χ-Τomi

5.884 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2017)

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της Χ-Tomi έχουν την δική τους πρόταση για την εμφάνιση της νέας Giulietta. Τι λέτε;

H Alfa Romeo έχει καταφέρει τον τελευταίο χρόνο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των απανταχού αυτοκινητόφιλων. Αρχικά με τη νέα Giulia και μετά με το πρώτο SUV της ιστορίας της, τη νέα Stelvio.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι Ιταλοί που βρίσκονται σε οίστρο αυτή την περίοδο, φαίνεται πως πήραν φόρα και ετοιμάζουν τον αντικαταστάτη της Giulietta. Το μικρομεσαίο της μοντέλο βρίσκεται στη γραμμή παραγωγής από το 2010 ως το αντίπαλο δέος στα γερμανικά premium αντίστοιχα μοντέλα. Τι κι αν υπάρχουν δηλώσεις που θέλουν τη Giulietta να βγαίνει εκτός των μελλοντικών πλάνων της ιταλικής φίρμας; Ανεξάρτητοι σχεδιαστές δεν πτοούνται και δημιουργούν συνεχώς νέες προτάσεις.
 
Μία από αυτές είναι αυτή εδώ η ψηφιακή σχεδίαση από την X-Tomi Design που αν επικρατήσει και το σχέδιο αυτό μοιάζει πραγματικά στην επερχόμενη Giullietta, το μοντέλο θα υιοθετήσει τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της ιταλικής φίρμας, την οποία γνωρίσαμε στην Giulia, αλλά και στην Stelvio.

Η νεότερη και πολύ δυναμική μάσκα των μοντέλων της Alfa Romeo έχει ενσωματωθεί και στον πρόβολο της Giulietta όπως την έχουν φανταστεί οι σχεδιαστές της Χ-Τοmi, προσαρμοσμένη βέβαια στις στιλιστικές ανάγκες ενός χάτσμπακ μοντέλου. Στο πίσω μέρος που είναι και το πιο ξεχωριστό αισθητικά, διάχυτος είναι ο δυναμισμός, με το μελλοντικό μοντέλο να διαθέτει πιο σπορ χαρακτηριστικά, με την τετραπλή απόληξη να τραβάει τα βλέμματα, ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι δάνειο από εκείνα της Stelvio.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν από την ιταλική φίρμα, είτε προς τη διάψευση των φημών, είτε προς την επιβεβαίωση αυτών. Εσείς θα θέλατε να δείτε νέα γενιά της Giulietta;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda