Η Jaguar τιμά τη νίκη της στο Le Mans με μια νέα έκδοση για την F-Pace
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Jaguar τιμά τη νίκη της στο Le Mans με μια νέα έκδοση για την F-Pace

2.376 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2022)

Η Jaguar παρουσίασε την Edition 1988 για την καινούρια F-Pace SVR των 550 ίππων για να τιμήσει τη νίκη της στο Le Mans το 1988.

Νέα Jaguar F-Pace SVR Edition 1988

Μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση με όνομα «Edition 1988» αποκάλυψε η Jaguar για την F-Pace SVR. Συνολικά θα παραχθούν 394 αυτοκίνητα για την παγκόσμια αγορά. Η ειδική αυτή έκδοση έγινε πραγματικότητα με την βοήθεια του τμήματος SV.

H F-Pace SVR Edition 1988 κατασκευάστηκε για να τιμήσει την Jaguar XJR-9 LM που πήρε τη νίκη στον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 1988. Το αγωνιστικό πρόλαβε να ολοκληρώσει 394 γύρους κατά την διάρκεια του αγώνα και για αυτό, θα παραχθούν μόνο 394 αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε ένα μοναδικό χρώμα και με 22άρες ζάντες

Όλα τα αυτοκίνητα θα είναι βαμμένα στην ίδια Midnigt Amethyst Gloss βαφή και συνδυάζονται με ένα σετ από 22άρες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου  σε φινίρισμα Champagne Gold Satin. Επίσης, τα αυτοκίνητα εξοπλίζονται με εμβλήματα της μάρκας σε χρώμα Sunset Gold Satin, λογότυπα Edition 1988 σε κάθε φτερό και μαύρο φινίρισμα στους καθρέπτες, τις δαγκάνες, στο γράμμα R πάνω στο SVR έμβλημα κτλ.

Με ειδική επένδυση και γεμάτη εμβλήματα η καμπίνα

Μοναδικά χαρακτηριστικά προσφέρει η έκδοση και στην καμπίνα. Για παράδειγμα, και τα 394 αυτοκίνητα θα έχουν επένδυση από δέρμα Ebony με λεπτομέρειες Sunset Gold Satin πάνω στο ταμπλό, το τιμόνι, τα paddles πίσω από το τιμόνι και τα μπροστινά καθίσματα. Στην καμπίνα θα συναντήσουμε επίσης εμβλήματα «SV Bespoke» και «Edition 1988» αλλά και τα εμβλήματα της μάρκας σε χρώμα Satin Black.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center