Η Mercedes η πιο πολύτιμη premium μάρκα αυτοκινήτων!

Η Mercedes η πιο πολύτιμη premium μάρκα αυτοκινήτων!

3.984 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2021)

Η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο για έκτη συνεχή χρονιά αναδείχτηκε η Mercedes-Benz, έχοντας μάλιστα εδραιωθεί στην πρώτη δεκάδα του συνόλου των παγκόσμιων εταιρειών, όντας η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία!!!

Μία ακόμα τιμητική διάκριση ήρθε για την Mercedes-Benz κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των «καλύτερων παγκόσμιων εμπορικών σημάτων 2021» (Best Global Brands 2021), με τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία να είναι μάλιστα η μόνη ευρωπαϊκή μάρκα που βρίσκεται μέσα στην πρώτη 10άδα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Κορυφαία premium αυτοκινητοβιομηχανία η Mercedes

Συγκεκριμένα, η Mercedes βρίσκεται στην όγδοη θέση στην τελευταία κατάταξη που δημοσιεύτηκε από τη γνωστή αμερικανική εταιρεία συμβούλων εμπορικών σημάτων Interbrand – μια θέση που κατέχει από το 2018. Όπως αναφέρει η φίρμα, η αξία της μάρκας έχει αυξηθεί κατά 3% από το 2020 και βρίσκεται πλέον στα 50.866 δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι η Mercedes-Benz διατηρεί τη θέση της ως η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο για έκτη συνεχή χρονιά και η μοναδική που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα.
 
Η αμερικανική εταιρεία συμβούλων εμπορικών σημάτων Interbrand διεξάγει τα βραβεία «Best Global Brands» από το 1999, όπου και αριθμεί τις κορυφαίες 100 μάρκες του κόσμου με βάση την χρηματιστηριακή τους αξία.
 
«Η Mercedes-Benz είναι πολύ περήφανη. Αυτό το αποτέλεσμα επικυρώνει για άλλη μια φορά τη στρατηγική μας κατεύθυνση – ως εταιρεία αλλά και ως προς την τοποθέτηση της επωνυμίας μας», είπε μεταξύ άλλων η Bettina Fetzer, Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Mercedes-Benz AG.
 

Η πρώτη τριάδα

Για την ιστορία να πούμε πως την πρώτη τριάδα απαρτίζουν οι Apple, Amazon και Microsoft.   

Ξεχώρισε η Mercedes-Benz
-Αναδείχτηκε η πιο πολύτιμη premium μάρκα αυτοκινήτων!
-Η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία στην 1η δεκάδα παγκοσμίως.
Μετράνε στο κοινό τέτοιες επιτυχίες ή είναι περισσότερο για το θεαθήναι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

PEIRAIOS LEASING
test center