Ντεμπούτο στην Κίνα για τρεις ναυαρχίδες της Mercedes

1.358 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2024)
Η GT 63 S E Performance
3 Φωτογραφίες »

Η GT 63 S E Performance

- Με τα μεγάλα της όπλα στην Έκθεση Auto China
- To σούπερ σεντάν των 843 ίππων θα βρίσκεται εκεί
- Θα δώσει το παρών η ηλεκτρική G-Class
- Οι πληροφορίες που υπάρχουν για την ανανεωμένη EQS

Με τα μεγάλα της όπλα στην Έκθεση Auto China

H κινεζική αγορά αποτελεί εδώ και καιρό μια από τις πιο δυνατές αγορές της Mercedes και ποντάρει πολύ στην παρουσία της στην μεγαλύτερη χώρα της Ασίας. Για αυτό τον λόγο, θέλει να έχει δυναμική παρουσία στην επερχόμενη έκθεσης που θα λάβει χώρα στο Πεκίνο, με όνομα Auto China. Μεταξύ άλλων, αναμένονται η ολοκαίνουργια ηλεκτρική έκδοση της G-Class, η GT 63 S E Performance καθώς και η ανανεωμένη EQS.

To σούπερ σεντάν των 843 ίππων θα βρίσκεται εκεί

Η GT 63 S E Performance αναμένεται να κάνει το ντεπούτο της στη χώρα το Σαββατοκύριακο που θα διεξαχθεί το κινεζικό Gran Prix, κατά τη διάρκεια του AMG Brand Night, ένα ξεχωριστό event της Mercedes. Την καρδιά του νέου γερμανικού σούπερ σεντάν συνεχίζει να αποτελεί ένας twin-turbo 4,0 λίτρων V8 κινητήρας βενζίνης που λειτουργεί παράλληλα με έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στον πίσω άξονα. Το ηλεκτρικό μοτέρ διαθέτει ενσωματωμένο ένα κιβώτιο δύο ταχυτήτων και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Συνολικά η GT 63 S E Performance αποδίδει 843 ίππους και ροπή 1.400 Nm. 


Η επερχόμενη ηλεκτρική G-Class
3 Φωτογραφίες »

Η επερχόμενη ηλεκτρική G-Class

Θα δώσει το παρών η ηλεκτρική G-Class

H ηλεκτρική G Class ή αλλιώς ΕQG αναμένεται να παρουσιαστεί στις 24 Απριλίου. Το SUV αυτό αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα projects των Γερμανών. Σχεδιαστικά, θα έχει αρκετές ομοιότητες με το μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, αλλά θα είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα για κάθε τροχό. Το γεγονός αυτό θα το καθιστά ικανό να ανταποκριθεί αρκετά καλά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν για την ανανεωμένη EQS

Όσον αφορά την EQS, οι κύριες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα αφορούν το εσωτερικό. Μεταξύ άλλων, λέγεται πως θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων καθώς και καινούργιο σύστημα infotainment. Η εταιρεία δεν έχει δώσει άλλα στοιχεία στο «φως», οπότε για να μάθουμε περισσότερα, θα πρέπει να περιμένουμε για το επίσημο ντεμπούτο της.

LINGLONG STOXOS TOP 5
Audi