H Mercedes τερματίζει την πολυτέλεια με τα μοντέλα Mythos

H Mercedes τερματίζει την πολυτέλεια με τα μοντέλα Mythos

1.850 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2022)

Νέα υπερπολυτελή σειρά αυτοκινήτων με την ονομασία Mythos θα λανσάρει η Mercedes, μέρος της οποίας θα γίνουν πολλά διάφορα μοντέλα της γερμανικής φίρμας!

Έξτρα πολυτέλεια στις Mercedes-Mythos

Η Mercedes σκοπεύει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη στην κατηγορία των premium μοντέλων. Αυτός είναι και ο λόγος που η γερμανική μάρκα ανακοίνωσε την εισαγωγή μίας νέας σειράς υπερπολυτελών αυτοκινήτων, η οποία θα έχει την ονομασία Mythos. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό τα μοντέλα Mercedes-Mythos θα βρίσκονται πάνω από τις Mercedes-Maybach!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Προ των πυλών η SL Speedster Mythos

Κατά την ενημέρωση της Mercedes, η φίρμα έδειξε την εικόνα μίας SL Speedster ως μελλοντικού προϊόντος για τη νέα σειρά Mythos. Τα αυτοκίνητα που θα υπαχθούν στην σειρά Mythos θα είναι περιορισμένης παραγωγής και αυτοί που θα μπορούν να τα αποκτήσουν θα είναι οι πιο αφοσιωμένοι λάτρεις και συλλέκτες της Mercedes-Benz.

Ετοιμάζονται και νέα μοντέλα Maybach

Από κει και πέρα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης η Mercedes ανακοίνωσε επίσης την επέκταση των Maybach μοντέλων, η οποία θα περιλαμβάνει μια πολυτελή παραλλαγή του SL. Επιπλέον, η μάρκα θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του SUV EQS το 2023. Παράλληλα η Maybach θα κατασκευάσει σε περιορισμένο αριθμό μονάδων το μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στο concept Haute Voiture, δηλαδή ένα υπερπολυτελές σεντάν με βάση του την S-Class. Το εν λόγω αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023.

Οι Maybach θα φαίνονται αυτοκίνητα της σειράς!
-Υπερπολυτελή μοντέλα με την ονομασία Mythos ετοιμάζει η Mercedes.
-Προ των πυλών η SL Speedster Mythos.
-Για λίγους και καλούς.
Τι θα φτιάξει η Mercedes για να μπορέσει να ξεπεράσει σε πολυτέλεια τις Maybach;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green