Η Peugeot δείχνει σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Inception Concept
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Peugeot δείχνει σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Inception Concept

2.376 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2022)

Σχεδιαστικές λεπτομέρειες του Peugeot Inception Concept παρουσίασε η γαλλική μάρκα πριν από το ντεμπούτο στις 5 Ιανουαρίου. Το νέο μοντέλο θα παρουσιάσει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της γαλλικής μάρκας.

Πρεμιέρα στις 5 Ιανουαρίου του 2023

Το επερχόμενο Peugeot Inception Concept θα το δούμε στις 5 Ιανουαρίου 2023, στην Έκθεση CES. Το νέο μοντέλο σε μεγάλο βαθμό θα μας δείξει την βασική σχεδίαση της επόμενης γενιάς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της γαλλικής φίρμας και σήμερα μέσω teaser η μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες λεπτομέρειες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φωτιζόμενο λογότυπο μπροστά

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε στις εικόνες, το πρωτότυπο Peugeot Inception φαίνεται να αποκτά φωτιζόμενο λογότυπο στην μάσκα, η οποία γέρνει ελαφρώς προς τα μπροστά κάτι που ενδεχομένως να υποδηλώνει πως δε θα πρόκειται για κάποιο SUV. Από κει και πέρα αναμένουμε πως το μοντέλο θα έχει κοντούς προβόλους και μακρύ μεταξόνιο, καθώς θα είναι βασισμένο σε μία πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Με το νέο i-Cockpit και νέες τεχνολογίες

Από το Inception εκτός από τον εξωτερικό σχεδιασμό, περιμένουμε να δούμε μια ανανεωμένη καμπίνα με το i-Cockpit της επόμενης γενιάς. Θυμίζουμε πως στόχος της Peugeot είναι να επανασχεδιάσει πλήρως το εσωτερικό και φυσικά να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το τεχνολογικό του προφίλ.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
OPEL