Η Tesla κάνει ανάκληση σε 321.000 αυτοκίνητα

Η Tesla κάνει ανάκληση σε 321.000 αυτοκίνητα

2.071 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2022)

H αμερικανική εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια ανακοίνωσε πως ανακαλεί 321.000 Model Y και Model 3 επειδή τα πίσω φώτα ίσως αδυνατούν να ανάψουν.

Έχουν επηρεαστεί 321.000 Model Y και Model 3

Σε ανάκληση 321.000 αυτοκινήτων προχωρά η Tesla επειδή τα πίσω φώτα τους μπορεί να μην μπορέσουν να ανάψουν. Στην ανάκληση περιλαμβάνονται Model Y κατασκευασμένα από το 2020 έως το 2023 και Model 3 κατασκευασμένα από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου. H Tesla εκτιμάει πως η ανάκληση αφορά λιγότερο από το 1% των αυτοκινήτων που βρίσκονται στις ΗΠΑ, αφού τα περισσότερα από αυτά έχουν εξαχθεί σε άλλες αγορές, όπως η Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεν ανάβουν τα πίσω φώτα

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση: «Σε σπάνιες περιπτώσεις, τα πίσω φώτα στη μία ή και στις δύο πλευρές των επηρεαζόμενων οχημάτων ενδέχεται να ανάβουν κατά διαστήματα λόγω μιας ανωμαλίας που μπορεί να προκαλέσει ψευδείς ανιχνεύσεις σφαλμάτων κατά τη διαδικασία «αφύπνισης» του οχήματος. Τα φώτα φρένων, τα εφεδρικά φώτα και τα φλας δεν επηρεάζονται από αυτήν την κατάσταση και συνεχίζουν να λειτουργούν όπως έχουν σχεδιαστεί».

Διορθώνεται το πρόβλημα με μια ενημέρωση λογισμικού

Φυσικά, τα πίσω φώτα, όταν δεν ανάβουν τη νύχτα, μπορούν να μειώσουν την ορατότητα, τόσο του οδηγού του Tesla όσο και άλλων οδηγών που κινούνται στον ίδιο δρόμο. Όπως συμβαίνει συχνά με την Tesla, το πρόβλημα θα διορθωθεί μέσω μιας over-the-air ενημέρωσης, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες δεν θα χρειαστεί να φέρουν τα οχήματά τους σε κάποια φυσική τοποθεσία. Η Tesla λέει ότι τα οχήματα που κατασκευάστηκαν από τις 6 Νοεμβρίου 2022 και μετά έχουν ήδη το πιο πρόσφατο λογισμικό που διορθώνει το πρόβλημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto