Η VW σκέφτεται αλλαγές στα ονόματα των ID ηλεκτρικών

Η VW σκέφτεται αλλαγές στα ονόματα των ID ηλεκτρικών

1.533 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2022)

Η γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της Volkswagen αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον και αυτό δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές στην ονομασία των ID ηλεκτρικών!

Από ID σε ID X τα ηλεκτρικά SUV της VW

Όσο οι μάρκες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο προς τον πλήρη εξηλεκτρισμό τους, οι αλλαγές που ενδεχομένως θα συμβούν και σε άλλους τομείς είναι πιθανές. Στο πλαίσιο αυτό τα ηλεκτρικά SUV της Volkswagen θα μπορούσαν να ονομάζονται ID X στο μέλλον, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η οικογένεια των μοντέλων της θα είναι εύκολα κατανοητή στις αγορές σε όλο τον κόσμο. Για παράδειγμα, το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV που θα βασίζεται στο Volkswagen ID 3 θα ονομάζεται ID 3 X.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επιβεβαίωση από τον επικεφαλής της VW

Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο επικεφαλής της VW, Thomas Schafer, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφορικά με τη χρήση του γράμματος Χ στις ονομασίες των ηλεκτρικών ID SUVανέφερε: «Είναι μια επιλογή και όχι απίθανη επιλογή το ότι το τμήμα SUV θα λέγεται X, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο. Φαίνεται ότι θα είχε νόημα μία ονομασία με αρίθμηση και το Χ».

Ψάχνονται στη VW για τα ονόματα Golf, Polo κτλπ.

Παράλληλα ο Schafer αναφέρθηκε και στο πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει γνωστές ονομασίες όπως το Volkswagen Golf και το Volkswagen Polo στο μέλλον, όπου τα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσης θα καταργηθούν σταδιακά. Σχετικά με αυτό είπε: «Το όνομα Golf έχει συγκεκριμένα τεράστια αξία. Αλλά ταυτόχρονα, η επωνυμία ID έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική. Επομένως, το να αλλάξουμε το όνομα σε κάτι εντελώς διαφορετικό δεν έχει νόημα. Εργαζόμαστε τώρα για τα επόμενα δέκα χρόνια για το πως βλέπουμε να εξελίσσονται τα ονόματα και αυτό αφορά και τα  Golf, Polo ή οποιοδήποτε  άλλο βασικό μοντέλο».

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda