Πίσω από την αισθητική αναβάθμιση, το νέο Hyundai i30 κρύβει και ουσία, όπως ο εξηλεκτρισμός της γκάμας των κινητήρων του και το νέο «έξυπνο» χειροκίνητο κιβώτιο IMT. Τι ακριβώς προσφέρει αυτό και πόσ
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πίσω από την αισθητική αναβάθμιση, το νέο Hyundai i30 κρύβει και ουσία, όπως ο εξηλεκτρισμός της γκάμας των κινητήρων του και το νέο «έξυπνο» χειροκίνητο κιβώτιο IMT. Τι ακριβώς προσφέρει αυτό και πόση οικονομία εξασφαλίζει;

Hyundai i30

2.664.891 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Το νέο Hyundai i30 είναι εδώ με νέα σχεδίαση, νέους και υβριδικούς κινητήρες,  περισσότερη πολυτέλεια και up-to-date τεχνολογίες για να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα μικρομεσαία οικογενειακά.

Προαιρετικά διαθέτει και το σύστημα Lane Following Assist (LFA), που όταν είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας σε ταχύτητες από 0-180 χλμ/ώρα, τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στους δρόμους της πόλης!

Προαιρετικά διαθέτει και το σύστημα Lane Following Assist (LFA), που όταν είναι ενεργοποιημένο, διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας σε ταχύτητες από 0-180 χλμ/ώρα, τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στους δρόμους της πόλης!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο Hyundai i30 ήρθε με πιο δυναμική εμφάνιση από ποτέ κερδίζοντας τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά χάρη στο ολοκαίνουργιο μπροστινό μέρος, το οποίο τονίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία φωτισμού της φίρμας και στον πίσω προφυλακτήρα, που βελτιώνει την αεροδυναμική απόδοση.  Με νέα χρώματα και νέες ζάντες αλουμινίου 16 και 17 ιντσών, αλλά και με νέα έκδοση N-Line που προσφέρει την αύρα και το μέσα-έξω σπορ χαρακτήρα του «καθαρόαιμου» i30 N με τα 250 ή 275 άλογα.



Ακόμα πιο πολυτελές και high-tech
Εντυπωσιακές λεπτομέρειες και επιφάνειες υψηλής ποιότητας κυριαρχούν στην αναβαθμισμένη καμπίνα του νέου Hyundai i30. Με σημείο αναφοράς το νέο, 7 ιντσών,  ψηφιακό πίνακα οργάνων που προσφέρει τις σημαντικότερες πληροφορίες στον οδηγό, ο οποίος μπορεί να τροποποιήσει την απεικόνιση  σύμφωνα με τις προτιμήσεις του και να δει το χρώμα να αλλάζει ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα λειτουργίας (πράσινο για το Eco, μπλε για το Normal και κόκκινο για το Sport). Νέοι εκλεπτυσμένοι αεραγωγοί, πιο μοντέρνα χρώματα, ποιοτικότερες επενδύσεις καθισμάτων, πολυτελέστερο φινίρισμα και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας πολυμέσων (με οθόνη αφής 8 ιντσών και πλήρη συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto), προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για άνετα και ξεχωριστά ταξίδια.  Με υπεράνετους χώρους επιβατών και μεγάλο πορτ μπαγκάζ 395 λίτρων (450 λίτρα στις Fastback εκδόσεις), που καλύπτουν απόλυτα τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας.


 
Νέοι, υβριδικοί κινητήρες και έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο IMT
Το νέο i30 διαθέτει μεγάλη γκάμα κινητήρων, στην οποία εμπεριέχονται εξηλεκτρισμένοι κινητήρες 48V Hybrid Turbo (1,5 DPi 110 PS, 1,0 T-GDi 120 PS, 1,5 T-GDI 160 PS και diesel 1,6 CRDi 136 PS). Το υβριδικό σύστημα κίνησης 48V Hybrid υποστηρίζει τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, με προσθήκη ηλεκτρικής ενέργειας σε διαφορετικά στάδια οδήγησης. Τα 48V Hybrid σύνολα διατίθενται με το πρωτοποριακό Intelligent Manual Transmission (iMT) για μεγαλύτερη απόδοση και μειωμένη κατανάλωση στην οποία συμβάλλει και ο ηλεκτρονικός συμπλέκτης. Εναλλακτικά, η 48V Hybrid Turbo τεχνολογία συνδυάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7-DCT, που διαθέτει στάνταρ χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι (πτερύγια paddle shifters) και συνδυάζει την οδηγική ευχαρίστηση ενός μηχανικού κιβωτίου με την άνεση ενός αυτόματου.


 
Κορυφαία άνεση και ασφάλεια
Με νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και το τιμόνι, που αναδεικνύουν περισσότερο τα πλεονεκτήματα του στάνταρ πίσω άξονα πολλαπλών συνδέσμων, το νέο Hyundai i30 είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει με κορυφαία άνεση και ασφάλεια κάθε διαδρομή. Το δε i30 Fastback με το χαμηλότερο αμάξωμα και τη σπορ ανάρτηση προσφέρει γνήσια οδηγική απόλαυση. Με στάνταρ το Hyundai SmartSense και τα προηγμένα συστήματα ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), το νέο Hyundai i30 προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία προσφέροντας περισσότερη ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

Mercedes
skoda