Hi-tech η καμπίνα του Chevrolet Bolt EUV

2.065 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2020)

To νέο ηλεκτρικό SUV της Chevrolet θα έχει hi-tech καμπίνα που μετέπειτα θα προσφερθεί και στο Bolt.


Το νέο Chevrolet Bolt EUV βρίσκεται είναι ένα βήμα πριν την παρουσίασή του και η εταιρεία συνεχίζει την καμπάνια προμοταρίσματος του νέου της μοντέλου, δημοσιεύονται το πρώτο της teaser για τον εσωτερικό του διάκοσμο.

Η Chevrolet αποκάλυψε πολλά πράγματα ωστόσο ανέφερε πως το αυτοκίνητο θα διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων και νέο σύστημα ψυχαγωγίας. Στο βίντεο, φαίνεται πως η οθόνη παρέχει στους οδηγούς «κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό τους όχημα, συμπεριλαμβανομένης της ανάκτησης ενέργειας που γίνεται και του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας».

Παίρνουμε μια πρώτη γεύσης επίσης από την εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου που φαίνεται πως θα λάβει λεπτά φωτιστικά σώματα, ράγες στην οροφή αλλά και ζάντες που θα βοηθούν στην μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή.

Επιστρέφοντας στο εσωτερικό, το μοντέλο είναι μια μεγάλη απόκλιση από το τρέχον Bolt καθώς διαθέτει, σύμφωνα με την Chevrolet, υλικά υψηλότερης ποιότητας και αρκετά μπουτόν στην κεντρική κονσόλα για τον έλεγχο του κλιματισμού. Αυτές οι αλλαγές θα μεταφερθούν και στο απλό Bolt όταν αυτό ανανεωθεί, ώστε να συμβαδίζει η εικόνα του με το Bolt EUV.

To Bolt EUV θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα BEV2 και όχι στη νέα πλατφόρμα που υποστηρίζει την επερχόμενη Cadillac Lyric και το GMC Hummer EV. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το μοντέλο θα έχει ένα οικείο κινητήριο σύνολο που θα αποτελείται από μια μπαταρία 66 kWh και έναν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 203 ίππων.  

Μέσα στους επόμενους μήνες θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς τα Bolt και Bolt EUV θα μπουν σε παραγωγή το επόμενο καλοκαίρι.
 

FORD E-TRANSIT
NISSAN