• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Toyota Aygo είναι αισθητά πιο οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου, η μέση τιμή της οποίας δεν ξεπερνά τα 5,0 λτ./100 χλμ. Η μακριά κλιμάκωση του κιβωτίου όμως επηρεάζει τις ρεπρίζ…

Το Kia Picanto έχει συγκριτικά την υψηλότερη τιμή, ωστόσο προσφέρεται με δελεαστική, πλήρη εργοστασιακή και μεταβιβάσιμη εγγύηση 7 ετών για τα μηχανικά του μέρη.

Το i10 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε 5θυρο τύπο αμαξώματος, όπως και το Picanto, υιοθετώντας τη «ρέουσα γλυπτική» σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai σε ένα αποτέλεσμα αρκετά κομψό και ισορροπημένο.

VfM: Φθηνότερο το Aygo, με 7 χρόνια εγγύηση το Picanto

75.199 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/8/2019

Με τιμές που με προωθητικές ενέργειες κυμαίνονται κοντά στα 10.000 ευρώ, όλα τα αυτοκίνητα του συγκριτικού αποτελούν ιδιαίτερα προσιτές προτάσεις μετακίνησης. Φθηνότερο είναι το πεντάθυρο Toyota Aygo με τιμή 9.920 ευρώ (μετά από έκπτωση 700 ευρώ) στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού X-Coοl, το οποίο όμως περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, όπως εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ηχοσύστημα και air condition. Να σημειώσουμε και τα 6 χρόνια εγγύησης. Λίγο πάνω από τα 10 χιλιάρικα είναι το Hyundai i10 με τιμή στην βασική έκδοση Active 10.390 ευρώ. Και εδώ ο παρόμοιος εξοπλισμός περιλαμβάνει τα απαραίτητα, ενώ η 5ετής εγγύηση δεν έχει περιορισμό χιλιομέτρων. Ακριβότερο των τριών είναι το Picanto με 10.490 ευρώ (μετά από έκπτωση 700 ευρώ) με την έκδοση Inmotion να περιλαμβάνει επίσης τα απαραίτητα, ωστόσο το μίνι της Kia προσφέρει πλήρη εργοστασιακή και μεταβιβάσιμη 7ετή εγγύηση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια