• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα ενδιαφέρον οδηγικό χαρακτήρα εμφανίζει το Kia Picanto ευχαριστώντας σε κάθε περίπτωση τον οδηγό του με την άνεση και την σταθερότητά του.

Το i10 είναι ευκολοδήγητο και ευέλικτο, κερδίζει όμως τις εντυπώσεις με το σταθερό του πάτημα που θυμίζει μικρό αυτοκίνητο.

Ιδιαίτερα ασφαλής και άνετη είναι η οδική συμπεριφορά του Toyota Aygo τόσο εντός, όσο και εκτός των τειχών της πόλης.

Στο δρόμο: Ξεχωρίζει η ευελιξία και η «ωριμότητα» του Kia Picanto

74.180 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/8/2019
 

Χάρη στη νέα του πλατφόρμα, το Kia Picanto παρουσιάζει πολύ πιο ευχάριστη και «ώριμη» οδική συμπεριφορά με λογικές κλίσεις του αμαξώματος  και καλύτερη αμεσότητα, κερδίζοντας έτσι επιπλέον πόντους σε υπεραστικές συνθήκες κίνησης, χωρίς όμως να θυσιάζει την άνεση και την κορυφαία ευελιξία του στο ελάχιστο. Η αίσθηση από το βελτιωμένο αλλά  μέτριο σύστημα διεύθυνσης δεν αρκεί για να «χαλάσει» την πολύ καλή οδηγική του ταυτότητα, ούτε τα μέτρια σε απόδοση φρένα που στη βασική έκδοση διαθέτουν ταμπούρα στον πίσω άξονα. 

Το Hyundai i10 διαθέτει προσφέρει άνετη και ασφαλή οδική συμπεριφορά, με την ανάρτηση να καταφέρνει να λειαίνει τις ανωμαλίες του δρόμου, την ίδια στιγμή που η προσεγμένη ηχομόνωση δίνει επιπλέον πόντους προσφέροντας συγκριτικά καλύτερα ποιότητα κύλισης. Και εδώ, ο κινητήρας δεν είναι σε θέση να προάγει τις εκτός πόλης ικανότητές του, ενώ το γρήγορο τιμόνι θα το θέλαμε πιο πλούσιο σε πληροφόρηση. 

Παρά τον σχετικά μεγάλο κύκλο στροφής, οι compact διαστάσεις καθιστούν παιχνιδάκι την οδήγηση του Aygo στην πόλη, ενώ η ανάρτηση λειαίνει μια χαρά τις ανωμαλίες στους δρόμους και τα σαμαράκια. Έξω από τα τείχη της πόλης, το Aygo αν και έχει την τάση να γέρνει,  προσφέρει σιγουριά στο «στρίψιμο», καλά επίπεδα πρόσφυσης και απόλυτα προβλέψιμες αντιδράσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας. Το τιμόνι με την ηλεκτρική μεταβαλλόμενη υποβοήθηση προσφέρει ικανοποιητική πληροφόρηση, ενώ ιδιαίτερα καλή -για μίνι- είναι και η επίδοση των φρένων. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια