• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

¶κρως ποιοτικό για τα δεδομένα της κατηγορίας είναι το εσωτερικό του Hyundai i10, με την εικόνα να είναι ευχάριστη μεν αλλά όχι έντονα «νεανική».

Νεανικός και σύγχρονος είναι ο διάκοσμος στο νέο Picanto, ενώ η ποιότητα κατασκευής είναι καλή παρά τα σκληρά πλαστικά. Ξεχωρίζει η «αιωρούμενη» οθόνη αφής.

Γεροδεμένο και νεανικό το εσωτερικό του Toyota Aygo για το οποίο και προσφέρονται αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης και διασύνδεσης στις πιο πλούσιες εκδόσεις.

Εσωτερικό: Καθένα με τη χάρη του

76.785 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/8/2019

Νεανικό και γεροδεμένο είναι το εσωτερικό του ανανεωμένου Toyota Aygo, το οποίο έχει την πιο minimal λογική και κερδίζει τις εντυπώσεις με την κάθετη κεντρική κονσόλα που ξεχωρίζει του υπόλοιπου ταμπλό και τις αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης. Ο πίνακας οργάνων  είναι στην ουσία ένα μεγάλο στρογγυλό ταχύμετρο γύρω από το οποίο υπάρχουν διάφορα άλλα στοιχεία (όπως το έξτρα στροφόμετρο) και ενδείξεις, ενώ στο κέντρο υπάρχει ψηφιακή οθόνη πληροφοριών. Τα πλαστικά είναι σκληρά, όπως συνηθίζεται στην κατηγορία άλλωστε, αλλά το φινίρισμα είναι αρκετά προσεγμένο.  Μοναδική ουσιαστική εργονομική παραφωνία αποτελεί το άνοιγμα των πίσω παραθυρών με μεντεσέ.

Το εσωτερικό του Hyundai i10 δείχνει ιδιαίτερα «ώριμο» για την κατηγορία, με στιβαρή συναρμογή, καλό φινίρισμα και αρκετά μοντέρνο σχεδιασμό. Φυσικά είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από σκληρά υλικά, ωστόσο το επίπεδο της ποιότητάς τους είναι αρκετά υψηλό. Τονισμένη είναι και η πρακτικότητα, μέσω της ύπαρξης πολλών θηκών για μικροαντικείμενα, ενώ από άποψη εργονομίας δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό ατόπημα.  

Μόνο τα σκληρά, αλλά τα ποιοτικά σε υφή, πλαστικά θυμίζουν πως το Kia Picanto είναι ένα μοντέλο της μίνι κατηγορίας, αφού ο ευχάριστος και σύγχρονος διάκοσμος,  ο εξοπλισμός του και τα τεχνολογικά του «καλούδια» άνετα στέκονται απέναντι στα μικρής κατηγορίας αυτοκίνητα. Η οθόνη αφής των 7 ιντσών (στάνταρ από την δεύτερη εξοπλιστικά έκδοση), αποτελεί το highlight στο εσωτερικό του Picanto που λύνει τα χέρια όσον αφορά στην εργονομία, ενώ η άνετη θέση οδήγησης και η καλή ορατότητα συμπληρώνουν την ευχάριστη εικόνα του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια