Oι συνήθεις ύποπτοι του σχεδιαστικού τμήματος X-Tomi Design, μας καταθέτουν ψηφιακά το όραμά τους για το Hyundai i30 Sport.

Oι συνήθεις ύποπτοι του σχεδιαστικού τμήματος X-Tomi Design, μας καταθέτουν ψηφιακά το όραμά τους για το Hyundai i30 Sport.

Hyundai i30 με 200 PS

(24/11/2016)

Πόσο «καυτό» μπορεί να γίνει το νέο Hyundai i30; Δείτε την πιθανή sport εκδοχή του και μάθετε τις τελευταίες πληροφορίες για το πόσα άλογα θα κρύβει κάτω από το μυώδες καπό. Πως σας φαίνεται;

Αν ακολουθήσει την πρακτική της στο πρώτης γενιάς i30, η Ηyundai θα μπορούσε να λανσάρει μια σπορτίφ έκδοση του νέου μικρομεσαίου hatchback μοντέλου της, το i30 Sport.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Μιλάμε για μια οπτικά σπορ έκδοση και όχι για την καυτή εκδοχή με τα 260+ άλογα που ετοιμάζει το Τμήμα Ν. Δηλαδή για ένα νέο μοντέλο με στιλάτο body kit και όχι με παραπάνω ίππους.
 
Σε αυτό το σημείο μπαίνουν στην εξίσωση οι συνήθεις ύποπτοι του σχεδιαστικού τμήματος X-Tomi Design, οι οποίοι μας καταθέτουν ψηφιακά το όραμά τους για το i30 Sport. Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έβαλαν στο Hyundai αγωνιστικό κοστούμι, body kit με νέους προφυλακτήρες και ποδιές, μαύρους τροχούς και σκούρο περίβλημα της μάσκας.
 
Από την άλλη, η Hyundai ετοιμάζεται να εντάξει στη γκάμα της, ένα 1.600άρι turbo σύνολο βενζίνης, το οποίο έχει απόδοση 201 ίππων ισχύος και 300 Nm ροπής. Είναι ένα μοτέρ που θα ταίριαζε γάντι στο χαρακτήρα ενός μοντέλου όπως το i30 Sport, το οποίο θα μπορούσε να ανταγωνιστεί οχήματα όπως το νέο Renault Megane GT.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN