Ιδού το Nissan Armada Mountain Patrol

Την παρουσίαση του νέου Nissan Armada Mountain Patrol το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα πραγματοποίησε η εταιρεία.

Το νέο θηριώδες SUV σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα συνδυάζει τις off-road διαδρομές με τη δυνατότητα του κάμπινγκ.

Ιδού το Nissan Armada Mountain Patrol

2.359 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2018)

Την παρουσίαση του νέου Nissan Armada Mountain Patrol το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα πραγματοποίησε η εταιρεία, προσφέροντας μια επιπλέον λύση για αυτούς που θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο στη φύση μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους τους.

Το νέο θηριώδες SUV σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα συνδυάζει τις off-road διαδρομές με τη δυνατότητα του κάμπινγκ, καθώς αφενός έχει διαθέσιμο χώρο για τη μεταφορά προμηθειών, αφετέρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τόπος διαμονής μέσω της σκηνής που μεταφέρεται και ξεδιπλώνεται από την οροφή, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και τέσσερα άτομα.
 
Το Armada διαθέτει προσαρμοσμένους εμπρόσθιο και οπίσθιο προφυλακτήρα, ενώ στη μάσκα έχει εγκατασταθεί και ένα σιδερένιο προστατευτικό, το οποίο έχει γίνει χώρος φιλοξενίας δύο στρογγυλών προβολέων LED. Εκτός αυτού για περισσότερο φωτισμό στο πάνω μέρος τοποθετηθεί μια ράβδος LED, ενώ μέρος του εξοπλισμού αποτελεί και ένας εργάτης Warn Platinum Series.
Οι κατασκευαστές όπως είναι φυσικό έχουν δώσει αυξημένο ύψος στο SUV προκειμένου να περνάει όσο το δυνατόν πιο εύκολα από τις δυσκολίες που υπάρχουν στις εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ ενισχυμένο είναι και το κάτω μέρος, προκειμένου να διασφαλίσει τα ζωτικής σημασίας μηχανικά μέρη.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ισχύς του Nissan Armada Mountain Patrol προέρχεται από ένα V6 5,6 λίτρων κινητήρα, ενώ μεταξύ άλλων διαθέτει μία εξάτμιση Magnaflow, ένα σύστημα πλοήγησης Lowrance, ένα Ραδιο CB, ψυγεία / καταψύκτες και Otterbox Venture ψύκτες, αλλά και μία τέντα για την προστασία από τον ήλιο.
 
Το μοντέλο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στις 18 Μαΐου στο Overland Expo West στο Fort Tuthill County Park στο Flagstaff της Αριζόνα.

Mercedes
test center