Με μία περιορισμένων μονάδων έκδοση γιορτάζει η Nissan τη εισαγωγή της νέας γενιάς του Altima, παρουσιάζοντας την έκδοση One.

Η νέα αυτή έκδοση βασίζεται στην κορυφαία σε εξοπλισμό έκδοση του μοντέλου, που προσφέρει ωστόσο μερικά νέα χαρακτηριστικά.

Ιδού το νέο Nissan Altima Edition One

3.188 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2018)

Με μία περιορισμένων μονάδων έκδοση γιορτάζει η Nissan τη εισαγωγή της νέας γενιάς του Altima, παρουσιάζοντας την έκδοση One.

Η νέα αυτή έκδοση βασίζεται στην κορυφαία σε εξοπλισμό έκδοση του μοντέλου που προσφέρει ωστόσο μερικά νέα χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα το νέο Nissan Altima Edition One διαθέτει ένα σπόιλερ που έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών γκρι χρώματος, εξωτερικό φωτισμό εδάφους αλλά και τα κατάλληλα σήματα που αναφέρουν την έκδοση «Edition One».
 
Επιπλέον ο κατάλογος εξοπλισμού περιλαμβάνει δερμάτινα καθίσματα, ηλιοροφή, να ηχοσύστημα Bose premium και ειδικά πατάκια, ενώ το ιαπωνικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ProPilot Assist, μια ημι-αυτόνομη λειτουργία οδήγησης.
Η Nissan προσφέρει επίσης με δωρεάν συνδρομή για τα τρία πρώτα χρόνια, μια premium υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράσουν εισιτήρια για διάφορες εκδηλώσεις ή να κάνουν κρατήσεις για δείπνο, η οποία ονομάζεται Nissan Concierge και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων και μέσω smartphone και smartwatch.
 
Οι κρατήσεις του μοντέλου το οποίο δεν προσφέρεται στην ελληνική αγορά θα ξεκινήσουν από τις 15 Ιουνίου, ενώ σε ότι αφορά τις λεπτομέρειες της τιμολογιακής πολιτικής που θα ακολουθηθεί θα ανακοινωθούν πιθανότατα τις προσεχείς εβδομάδες.  

NEO TRAFIC
moto