Αποκλειστικό: Hλεκτρικό πόλης με 20 χιλιάρικα & αντι-Model 3 από τη VW

30.788 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2021)

Μετά το σκάνδαλο Dieselgate, τα προβλήματα με το λογισμικό και την απαιτητική μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, η Volkswagen ετοιμάζεται για μια νέα εποχή. Από τα αμιγώς ηλεκτρικά ID.1, Trinity και ID. 7 μέχρι το τρίτης γενιάς VW Tiguan, η γερμανική μάρκα ετοιμάζει την δική της «αναγέννηση».

Υπάρχει κανείς που δεν γνωρίζει πως το 1886 δημιουργήθηκε το πρώτο αυτοκίνητο; Στις 29 Ιανουαρίου εκείνης της χρονιάς ο Καρλ Μπεντζ κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το δημιούργημά του, «Benz Patent-Motorwagen». Στην συνέχεια, η γυναίκα του Μπέρτα πήρε την σκυτάλη και αγόρασε βενζίνη για να κινηθεί το όχημα των 0,8 ίππων και της τελικής ταχύτητας των 16 χλμ./ώρα. Η ιστορία είχε ξεκινήσει να γράφεται και κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μεγαλείο και τις προοπτικές εκείνης της ανακάλυψης. 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Σίγουρα δεν θα φανταζόταν πως 135 χρόνια μετά η βενζίνη δεν θα είναι απαραίτητη για την κίνηση των σύγχρονων αυτοκινήτων, καθώς το ηλεκτρικό ρεύμα είναι το καύσιμο του μέλλοντος. Κορυφαίες μάρκες αποδέχτηκαν την πρόκληση στροφής στην αμιγώς ηλεκτροκίνηση, ορισμένες εκ των οποίων έχουν ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήριά τους (Renault, BMW). Άλλες κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς, ωστόσο στα project που δουλεύουν οι καινοτομίες περισσεύουν. Μία τέτοια περίπτωση είναι η Volkswagen της οποίας η «αναγέννηση» βρίσκεται προ των πυλών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
skoda