Κατηγορούν την Tesla ότι ψεύδεται για την αυτονομία του Model 3

Κατηγορούν την Tesla ότι ψεύδεται για την αυτονομία του Model 3

2.608 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2022)

Οι Νοτιοκορεάτες κατηγορούν την Tesla ότι διαφημίζει πως το Model 3 έχει 447 ηλεκτρική αυτονομία αλλά αποκρύπτει πως το νούμερο αυτό μειώνεται κατά 40% σε θερμοκρασίες κάτω των -7 βαθμών Κελσίου.

Μπλεξίματα για την Tesla στο Νότια Κορέα

Στο μικροσκόπιο των Αρχών της Νότιας Κορέας έχει μπει η Tesla γιατί σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει, η εταιρεία λέει ψέματα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μπαταριών με τις οποίες εξοπλίζονται τα μοντέλα της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υπερβάλλει για την αυτονομία του Model 3 η Tesla

Η Κορεατική Αντιμονοπωλιακή Επιτροπή έστειλε ένα έγγραφο στην Tesla στο οποίο ανέφερε πως «υπερβάλλει» για την ηλεκτρική αυτονομία κάποιων μοντέλων της, συμπεριλαμβανομένου του Model 3, κάτι που παραβιάζει τους νόμους διαφήμισης προϊόντων της χώρας. Ένα στέλεχος της επιτροπής δήλωσε: «Σχεδιάζουμε να κάνουμε μια συνάντηση για να εξετάσουμε σε ποιο βαθμό η εταιρεία έχει παραβιάσει το νόμο και να αποφασίσουμε την ποινή που πρέπει να της δώσουμε».

Πέφτει έως 40% η αυτονομία του Model 3 στους -7 βαθμούς Κελσίου

Η Επιτροπή βρήκε πως η Tesla δεν έπρεπε να διαφημίζει πως το Model 3 προσφέρει αυτονομία 446 χιλιομέτρων, χωρίς να ενημερώσει τους πελάτες της ότι η αυτονομία του αυτοκινήτου μπορεί να πέσει έως και 40% σε θερμοκρασίες κάτω των -7 βαθμών Κελσίου. Η Tesla από την πλευρά της θεωρεί πως δεν έχει παραβιάσει το νόμο, αφού όπως και οι άλλες εταιρείες, αναφέρει την αυτονομία που μπορούν να φτάσουν τα μοντέλα υπό ιδανικές συνθήκες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen