" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με 300 άλογα, πιο σπορ ανάρτηση, εμφάνιση και εσωτερικό αποκαλύφθηκε η νέα περιορισμένη παραγωγής έκδοση του Subaru WRX S4 tS.

Υπάρχει προαιρετικά η επιλογή του πακέτου NBR Challenge, το οποίο προσφέρει μια ακόμα πιο "επιθετική" εμφάνιση με τις μαύρες 19άρες ζάντες.

Οι κόκκινες λωρίδες κάνουν την εμφάνισή τους στο εμπρός, αλλά και το πίσω μέρος του WRX S4 tS.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα νέα σπορ μπάκετ καθίσματα της Recaro, αλλά και οι κόκκινες επενδύσεις στο ταμπλό.

«Καυτό» Subaru WRX S4 tS

Διαβάστηκε από 3903 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/10/2016

Η Subaru παρουσίασε το νέο, περιορισμένης παραγωγής, WRX S4 tS με ακόμη πιο σπορ χαρακτηριστικά, αλλά και με στοιχεία που έρχονται απευθείας από το αγωνιστικό WRX.

 
Βάση για τη νέα έκδοση, η οποία θα κάνει την εμφάνιση της μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας, αποτελεί η περσινή ειδική έκδοση S207 του WRX, με την Subaru να έχει τοποθετήσει στο νέο WRX S4 tS μια νέα βελτιωμένη ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ εμπρός και μπάρα θόλων, αλλά και νέους συνδέσμους πίσω, μαζί με ένα καινούργιο υποπλαίσιο.

Αξίζει δε να αναφερθεί ότι το αγωνιστικό μοντέλο WRX STi  κέρδισε την κλάση του στις 24 ώρες του Νίρμπουργκρινγκ τόσο το 2015, αλλά και το 2016, όπως σας είχαμε παρουσιάσει παλαιότερα και μπορείτε να δείτε το video με την "τρομακτική" διαδρομή με μέση ταχύτητα τα 207 χλμ./ώρα.
 

Όσον αφορά τον κινητήρα, η Subaru διατηρεί τον turbo 4τετρακύλινδρο boxer χωρητικότητας 2 λτ. με απόδοση 300 ίππους και 400 Nm ροπής, ωστόσο έχει αποκτήσει πιο «άγριο» ήχο, λόγω της βελτιωμένης εισαγωγής και της καινούργιας εξάτμισης. Για την μετάδοση της κίνησης  χρησιμοποιείται το αυτόματο CVT κιβώτιο, με ειδικές ρυθμίσεις για πιο σπορ λειτουργία, ενώ ενισχυμένα είναι και τα φρένα, με εμπρόσθιες 4πίστονες δαγκάνες της Brembo.

Στο εξωτερικό, η ιαπωνική μάρκα έχει φροντίσει να προσθέσει στη γρίλια του αυτοκινήτου και στον πίσω προφυλακτήρα κόκκινες λωρίδες, ενώ υπάρχουν και νέας σχεδίασης ζάντες 19 ιντσών. Εσωτερικά, συναντούμε νέα επένδυση αντίστοιχης απόχρωσης, μαζί με σπορ μπάκετ της Recaro. Προαιρετικά προσφέρεται σε αυτή την ειδική έκδοση το πακέτο NBR Challenge από το αγωνιστικό του Νίρμπουργκρινγκ, με μαύρες 19άρες ζάντες, νέα carbon αεροτομή στο πίσω τμήμα, αλλά και σουέτ αγωνιστικό τιμόνι.

Τέλος, ως προς τη διάθεσή του, το νέο Subaru WRX S4 tS θα προσφερθεί αποκλειστικά και μόνο στην Ιαπωνία, όπως προαναφέραμε, για περιορισμένο διάστημα, από τις 4 Οκτωβρίου 2016 μέχρι και τις 12 Μαρτίου 2016. Η τιμή του είναι 4,968 εκατομμύρια γεν (43.200 ευρώ), ενώ με το πακέτο NBR Challenge, το κόστος αυξάνεται στα 5,292 εκατομμύρια γεν (46.000 ευρώ).