Η Ford Performance και η Roush Performance παρουσίασαν το νέο υπερτροφοδότη για τον 5λιτρο V8 κινητήρα που βρίσκεται κάτω από τα καπό των Mustang και F-150.

Στην περίπτωση της Mustang GT η απόδοση ανεβαίνει στους 700 ίππους και στα 826 Nm ροπής, ενώ στο F-150 φτάνει στους 640 ίππους και στα 812 Nm. Το κιτ έρχεται με το hardware εγκατάστασης, αλλά και με ένα αποκλειστικό πρόγραμμα ρύθμισης της απόδοσης.

Χάρη στη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών η οποία μετρά ήδη δύο δεκαετίες, το κιτ διαθέτει εγγύηση, αλλά και υποστήριξη από το δίκτυο των Ford Motor Company και Roush, ενώ δεν επηρεάζει την εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος.

Turbo κιτ για Mustang και F-150 (+vid)

2.583 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2017)

Σε μία συνεργασία που κρατάει πολλά χρόνια, οι Ford Performance και Roush Performance παρουσιάζουν το νέο υπερτροφοδότη για τον 5λιτρο V8 κινητήρα των Mustang και F-150, ανεβάζοντας την ισχύ του στους 700 ίππους. Και όλα αυτά με εργοστασιακή εγγύηση…

Η Ford Performance και η Roush Performance παρουσίασαν το νέο υπερτροφοδότη για τον 5λιτρο V8 κινητήρα που βρίσκεται κάτω από τα καπό των Mustang και F-150. Σχεδιάστηκε ειδικά για την ανανεωμένη εκδοχή του κινητήρα και προσφέρει στο αμερικάνικο Pony Car ισχύ 700 ίππων, αλλά και ροπή 826 Nm, την ώρα που η «μαμά» Mustang GT έχει απόδοση 450 ίππων και 568 Nm.
 
Τα νούμερα για το F-150 είναι λίγο χαμηλότερα, καθώς ο υπετροφοδότης επιτρέπει στο pick-up να έχει ισχύ 640 ίππων και ροπή 812 Nm, μια αύξηση της τάξης των 245 ίππων και των 270 Nm, σε σχέση πάντα με το μοντέλο με τον ατμοσφαιρικό V8.
   
Το κιτ υπερτροφοδότησης έρχεται με το hardware εγκατάστασης, αλλά και με ένα αποκλειστικό πρόγραμμα ρύθμισης της απόδοσης. Χάρη στη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών η οποία μετρά ήδη δύο δεκαετίες, το κιτ διαθέτει εγγύηση, αλλά και υποστήριξη από το δίκτυο των Ford Motor Company και Roush. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ίσως πως η τοποθέτηση του κιτ δεν επηρεάζει την εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος.
 
Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το κόστος του κιτ υπερτροφοδότησης, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του επόμενου έτους. Θα μπορεί να αποκτηθεί από τους εμπόρους της Ford, της Ford Performance και της Roush Performance.

SPRING SEAT
NISSAN