Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινά η παραγωγή του υπερπολυτελούς SUV της Lamborghini.

Σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινά η παραγωγή του υπερπολυτελούς SUV της Lamborghini.

Lamborghini Urus: Έναρξη τον Απρίλιο

4.371 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2017)

Από επίσημα χείλη ανακοινώνεται πλέον η ημερομηνία έναρξης παραγωγής του Lamborghini Urus, του πρώτου πολυτελούς SUV της εταιρείας.

Δια στόματος Stefano Domenicali, του γενικού διευθυντή της Lamborghini, επιβεβαιώθηκε η έναρξη παραγωγής της νέας Urus. Συγκεκριμένα, το μοντέλο μπαίνει στη γραμμή τον Απρίλιο, προκειμένου να είναι έτοιμο να ξεκινήσει στις πωλήσεις εντός του 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πιο συγκεκριμένα, ο Domenicali είπε: «H παραγωγή θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, αν και στην αρχή θα κατασκευάσουμε μοντέλα προπαραγωγής.
Όπως γνωρίζετε, πρόκειται για μια τελείως νέα διαδικασία για εμάς και τα πρώτα λίγα αυτοκίνητα θα είναι πρωτότυπα. Το 2017 θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς. Μην υποεκτιμάτε το μεγάλο βήμα που θα κάνουμε!»

Ακόμα, ο Domenicali συμπλήρωσε τις δηλώσεις του, μιλώντας για την κατάλληλη προετοιμασία όλου του δικτύου της Lamborghini, προκειμένου να είναι έτοιμο να υποδεχθεί την νέα Urus. «Πρέπει να προετοιμάσουμε τους αντιπροσώπους μας και τα after sales μας, πρέπει να γνωρίζουν το αυτοκίνητο. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα χρειαστούν και για την εκπαίδευση ανθρώπων. Για εμάς αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα σε αυτό το θέμα»

Το Lamborghini Urus θα γίνει αρχικά διαθέσιμο με κινητήρα 4 λίτρων V8, διπλού turbo, ενώ αργότερα θα προσφερθεί και μια υβριδική έκδοση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
fiat