• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Mazda MX-5 RF Launch Edition, θα αποκτηθεί μόνο από τους «καλούς» πελάτες της φίρμας στην Αμερική.

Μιλάμε για μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση 1.000 αντιτύπων, τα οποία θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το αυτοκίνητο που έκανε ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Το MX-5 RF Launch Edition έχει γκρι (machine gray) απόχρωση, ενώ φέρει μαύρα πάνελ οροφής. Το εσωτερικό, πάλι, είναι επενδυμένο με καφέ nappa δέρμα.

Οι 1.000 τυχεροί κάτοχοι των Launch Edition μοντέλων, θα λάβουν και ένα συλλεκτικό - αριθμημένο ρολόι της Tourneau.

MX-5 RF Launch Edition

3.497 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/8/2016

Η Mazda, θα φτιάξει 1.000 αντίτυπα του MX-5 RF με τις ακριβείς προδιαγραφές του εκθεσιακού οχήματος της Ν. Υόρκης. Θα ονομάζονται Launch Edition και θα διατεθούν στους «καλούς» πελάτες της φίρμας. Ούτε η Ferrari να ήταν…

 
Ήταν τέτοια η αίσθηση που έκανε το MX-5 RF όπου και αν παρουσιάστηκε, που ήταν αναμενόμενο πως η Mazda θα το παράξει. Μόνο που μιλάμε για μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση 1.000 αντιτύπων, τα οποία θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με το αυτοκίνητο που έκανε ντεμπούτο στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Λόγος γίνεται για το Mazda MX-5 RF Launch Edition, το οποίο θα αποκτηθεί μόνο από τους «καλούς» πελάτες της φίρμας στην Αμερική. Αυτοί, θα έχουν χρονικό όριο για να παραγγείλουν το αμάξι, πέραν του οποίου χάνουν το πλεονέκτημά τους.

Το MX-5 RF Launch Edition έχει γκρι (machine gray) απόχρωση, ενώ φέρει μαύρα πάνελ οροφής. Το εσωτερικό, πάλι, είναι επενδυμένο με καφέ nappa δέρμα. Στην πορεία, το MX-5 RF θα υπάρξει και σε «κανονικές» εκδόσεις. Οι 1.000 τυχεροί κάτοχοι των Launch Edition μοντέλων, θα λάβουν και ένα συλλεκτικό - αριθμημένο ρολόι της Tourneau.

 
  • Πειραιωτης

    Για ενα τοσο δυνατο ονομα που απο την πρωτη στιγμη εμφανισεις του μεχρι σημερα αναδημιουργησε την κατηγορια που ειχε πεσει σε μαρασμο και εχει γινει συμβολο και θεσμος δυσκολο δεν θα ειναι....θα πουλησει σαν ζεστο ψωμακι. Η mazda το γνωριζει και σωστα πρατει να το προσφερει σε επετειακη μορφη οταν ο κοσμος το λατρευει και οσοι το εχουν στα χερια τους ακομα και στην παλαια μορφη του το υπερ-αγαπουν...ποσο φυσικα παρα πανω στην γενια που τωρα εφτασε και εχει κανει τρομερη αισθηση...πανεμορφη κατασκευη το MX-5!!

      4