• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ η Porsche παρουσίασε την ανανεωμένη Cayenne Turbo S με 570 ίππους.

Η ανανεωμένη Cayenne Turbo S έρχεται με 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου και σύστημα 2 διπλών εξατμίσεων στο πίσω μέρος.

H νέα Cayenne Turbo S διαθέτει κεραμικά και βελτιωμένα συστήματα αερανάρτησης & κατανομής της ροπής (torque vectoring system), που συνδυάζεται ηλεκτρονικά με μπλοκέ διαφορικό.

Το κορυφαίο γερμανικό SUV πλέον να μπορεί να ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δλ., αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 284 χλμ./ώρα.

Με 570 ίππους η ανανεωμένη Porsche Cayenne Turbo S

5.409 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2015

Η Porsche αποκάλυψε στο Ντιτρόιτ την αναβαθμισμένη version της Cayenne Turbo S, που πλέον αποδίδει 570 ίππους και κάνει το 0-100 σε 4,1 δλ.

 
Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ η Porsche παρουσίασε την ανανεωμένη Cayenne Turbo S, η οποία εφοδιάζεται με τον V8 4,8 λτ., αλλά το εν λόγω μοτέρ διαθέτει ενισχυμένη απόδοση κατά 20 ίππους (570 έναντι 550 του προηγούμενου μοντέλου) και κατά 50 Nm ροπής (800 αντί 750 Nm του παρελθόντος). Το αποτέλεσμα είναι το κορυφαίο γερμανικό SUV πλέον να μπορεί να ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δλ., αγγίζοντας την τελική ταχύτητα των 284 χλμ./ώρα. Επιπλέον, η Cayenne Turbo S εφοδιάζεται με σύστημα 4κίνησης, που στέλνει τη ροπή –σε νορμάλ συνθήκες-στον πίσω άξονα και όταν χρειαστεί και στους 4 τροχούς. Ταυτόχρονα, η νέα Cayenne Turbo S διαθέτει κεραμικά και βελτιωμένα συστήματα αερανάρτησης & κατανομής της ροπής (torque vectoring system), που συνδυάζεται ηλεκτρονικά με μπλοκέ διαφορικό.

Παράλληλα σε επίπεδο σχεδιασμού, η ανανεωμένη Cayenne Turbo S έρχεται με 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου, φώτα LED, σπόιλερ οροφής και σπορ σύστημα 2 διπλών εξατμίσεων στο πίσω μέρος. Επίσης, στο εσωτερικό του premium SUV κυριαρχεί το δέρμα σε δίχρωμη (μαύρη – μπεζ) απόχρωση.

Τέλος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Porsche, η Cayenne Turbo S θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές το δεύτερο εξάμηνο του 2015.