Με μεγαλύτερη γρίλια και νέα φώτα το ανανεωμένο Nissan Qashqai

8.273 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2024)
Με μεγαλύτερη γρίλια και νέα φώτα το ανανεωμένο Nissan Qashqai
2 Φωτογραφίες »

- Προ των πυλών το ανανεωμένο Qashqai
- Ανασχεδιασμένο μπροστά και πιο τετραγωνισμένο πίσω
- Ξανά ήπια υβριδικό και full hybrid, πιθανή μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση
- Επίσημη παρουσίαση στις 17 Απριλίου

Προ των πυλών το ανανεωμένο Qashqai

Έπειτα από παρουσία τριών ετών στις αγορές, η Nissan πρόκειται να προχωρήσει στην ανανέωση του Qashqai. Αν και η επίσημη παρουσίαση από την ιαπωνική φίρμα απέχει κάποιες ημέρες, μπορούμε να έως τότε να δούμε πως μπορεί να μοιάζει η φρεσκαρισμένη του έκδοση χάρη στο ψηφιακό σχέδιο του kolesa.ru, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την εταιρεία, προχώρησε σε μια ρεαλιστική προσέγγιση της εμφάνισης του Qashqai facelift.

Ανασχεδιασμένο μπροστά και πιο τετραγωνισμένο πίσω

Εξωτερικά, το πρόσωπο του Qashqai είναι πιθανό να έχει μεγαλύτερη γρίλια, στις πλαϊνές κορυφές της οποίας βλέπουμε να τοποθετούνται φώτα. Επιπρόσθετα, διακρίνονται μεγαλύτεροι πλαϊνοί εισαγωγείς αέρα. Ακόμη, παρατηρούνται διαφορές και στην πίσω όψη, με μικρομετατροπές στον πίσω προφυλακτήρα και τα φανάρια και μια πιο «τετράγωνη» σχεδιαστική προσέγγιση. Στο εσωτερικό, λίγα είναι τα πράγματα που γνωρίζουμε για τις αλλαγές πως θα έχει αλλά περίμένουμε πως η Nissan θα προσθέσει περισσότερα τεχνολογικά συστήματα και θα αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου. 

Ξανά ήπια υβριδικό και full hybrid, πιθανή μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

Όσον αφορά την παλέτα των κινητήριων συνόλων, το πιθανότερο είναι πως αυτή θα μείνει αναλλοίωτη. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε πάλι ήπια ύβριδικά σύνολα με 140 και 158 άλογα αλλά και μια E-Power full hybrid εκδοση με 190 ίππους. Πιθανό είναι πάντως να δούμε μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. 

Επίσημη παρουσίαση στις 17 Απριλίου

Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στις 17 Απριλίου, ημερομηνία κατά την οποία η Nissan έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai. Στην χώρα μας βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων και η τιμή εκκίνησης της pre-facelift έκδοσης είναι στα 24.990 ευρώ.
 

LINGLONG STOXOS TOP 5
skoda