ΕΛ.ΑΣ: Έχει λάβει σχεδόν 1.800 νέα οχήματα σε 7 μήνες

4.234 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2021)

Ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας εξοπλίστηκε αυτή την φορά με ακόμη 7 οχήματα van, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό σχεδόν στα 1.800 αυτοκίνητα.

Η ανανέωση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα αφού, όπως ανακοίνωσε η ίδια, παρελήφθησαν 7 νέα οχήματα ειδικής χρήσης – ανακριτικά τροχαίας τύπου van. Τα  van αυτά αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Τα οχήματα θα κατανεμηθούν σε Αιτωλία, Ακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία, Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα.

Υπενθυμίζεται ότι εντός του 2020 η Ελληνική Αστυνομία υλοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων, ενώ πρόσφατα παρελήφθησαν ακόμα 64 οχήματα ιδίου τύπου και επιπλέον 255 οχήματα. Αυτό σημαίνει πως, στην ουσία, μετά και την τελευταία παραλαβή 7 νέων οχημάτων ειδικής χρήσης (ανακριτικά τροχαίας τύπου van) οι αστυνομικές δυνάμεις μετρούν σχεδόν 1.800 (ακριβής αριθμός 1.779) νέες προσθήκες στο δυναμικό τους.

H EΛ.ΑΣ ανακοίνωσε πως «με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.»

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
kia