Ποιοι δίνουν την καλύτερη επέκταση;

    65.785 Επισκέψεις στο άρθρο

    Οι επεκτάσεις επί πληρωμή ευνοούν τις Nissan, Peugeot, Citroen και Mercedes 
    Στο μεγάλο αφιέρωμα εγγυήσεων του AutoΤρίτη, είδαμε τις επεκτάσεις εγγυήσεων επί πληρωμή που προσφέρουν οι εταιρείες. Οι επεκτάσεις αναφέρονται τόσο στα χρόνια, όσο και στα χιλιόμετρα, ενώ αρκετές φορές και συνδυαστικά.

    Εφόσον λοιπόν αποφασίσετε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την επιλογή, τότε οι παραπάνω πίνακες μεταβάλλονται, με τις Nissan, Peugeot, Citroen και Mercedes να είναι οι καλύτερες.

    Αρχικά η Nissan και συγκεκριμένα στο Micra επεκτείνει την εγγύησή του μέχρι τα 6 χρόνια με τιμή από 480 ευρώ. Επέκταση προσφέρει και η Volkswagen (όπως και η Audi) για τα Polo, Golf και Τ-Roc έως και τέσσερα χρόνια (από 320 έως 395 ευρώ), ωστόσο ακόμα και έτσι εξακολουθεί να έχει τη μικρότερη εγγύηση της αγοράς.

    Εκτός από τα χρόνια αν είστε τύπος οδηγού που κάνει πολλά χιλιόμετρα ετησίως, τότε η Peugeot και η Citroen σας δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνετε το χιλιομετρικό όριο της εγγύησής σας, μέχρι τα 100.000 χλμ., με το κόστος να οριστικοποιείται κατόπιν συνεννόησης με τον επίσημο έμπορο κατά την αγορά. Ίδια παροχή προσφέρει και η Ford. Έτσι, αν δεν σας καλύπτουν τα 100.000 χλμ. στην 8ετία, διαθέτει πακέτα επεκτάσεων μέχρι και τα 200.000 χλμ. με χρέωση από 525 ευρώ.

    Τέλος σε ένα συνδυαστικό πακέτο επέκτασης η Mercedes προσφέρει την A-Class με 5 χρόνια ή 200.000 χλμ. και τιμή από 896 ευρώ.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Hyundai
    NISSAN