• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H νέα C8 Corvette.

Μηχανικοί της GM έκαναν κόντρες με C8 Corvette

2.280 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/1/2020

Η Chevrolet τους έδωσε τις νέες C8 Corvette για μια βόλτα αλλά αυτοί το παράκαναν. Διαβάστε τι έγινε.

Nα δοκιμάσουν τους καρπούς της εργασίας τους αποφάσισαν δύο μηχανικοί της General Motors που δουλεύουν στο εργοστάσιο της φίρμας στο Kentucky καθώς έφευγαν από νυχτερινό μαγαζί, όπου διασκέδαζαν με την παρέα τους.

Ο 27χρονος Alexander Thim πήρε την ολοκαίνουρια C8 Corvette της εταιρείας του σε κόκκινο χρώμα, ο 30χρονος συνάδελφός του Mark Derkatz πήρε μια άλλη σε άσπρο χρώμα ενώ ο τρίτος της παρέας πήρε μια μπλε και ξεκίνησαν την διαδρομή τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Κάποια στιγμή, οι δύο πρώτοι αποφάσισαν να αναμετρηθούν και δεν δίστασαν να αναπτύξουν ταχύτητες μέχρι και 195 χλμ./ώρα σε περιοχή με όριο ταχύτητας τα 75 χιλιόμετρα/ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο είδαν τις τρεις καινούριες Corvette και αποφάσισαν να τις ακολουθήσουν περισσότερο για να τις θαυμάσουν από κοντά και χωρίς άμεσο σκοπό να τις σταματήσουν για έλεγχο.

Δυστυχώς για τους δύο από τους τρεις μηχανικούς (ο τρίτος δεν συμμετείχε στις κόντρες), οι αστυνομικοί ήταν κοντά τους όταν αποφάσισαν να μετατρέψουν τον δρόμο σε πίστα και έτσι, λίγα χιλιόμετρα παρακάτω, τους έκαναν σήμα για να κάνουν στην άκρη…  Οι δύο οδηγοί κατηγορούνται πλέον για επικίνδυνη οδήγηση, κόντρες σε δημόσιο δρόμο και υπερβολική ταχύτητα ενώ τα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.

Η General Motors έστειλε το επόμενο πρωί αντιπρόσωπό της για να πάρει πίσω τις Corvette ενώ σε ανακοίνωσή της τόνισε πως: «Έχουμε λάβει γνώση του συμβάντος και το ερευνούμε. Η ασφάλεια στους δρόμους αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία». Κάτι μας λέει ότι τα υψηλόβαθμα στελέχη της φίρμας δεν θα είναι πολύ ευχαριστημένα με την συμπεριφορά των δύο μηχανικών τους.